夢愁 發表於 14-4-2008 17:05:38

各ser黑名單考察表

有個叫   天下風神
見到呢個人請小心佢一開始會係你面前扮好人
但係當佢問你借咩都好大家都唔好信呀
因為佢同幫都可以呃架
有人比佢呃錢有人比佢呃物品
佢借完你錢佢話還叫你等佢5分鐘
但係佢個人呢就以經係off左架啦
至於物品佢會扮傻
但係因為今次佢呃左人地一隻九尾
所以離開左個幫
依家不知去向
所以大家都要小心d佢啦
佢亦比人落左補刀令
你鐘意就補佢2刀啦
報告完畢!!

末日的風采 發表於 14-4-2008 17:39:17

係咪有需要整個各ser黑名單呢....= =!?

小影=] 發表於 15-4-2008 20:32:55

SER2:最近出名的紅人名單
KILLER(一直都亂殺)
刷副本用的(有錢仔,但係唔知點解都係殺人大)
蔡玉芬(好小ON,一ON一定有大荼飯)
dies(一個鐘意殺完人就去漂白之後再殺既羽芒)
§魔天使〝靈(最近心情不好的理由,殺完人之後去左漂白)<---83等芒2下打死100重法最近才小有名氣的羽芒[]

[H]johnny168 發表於 15-4-2008 20:34:34

ser12 既朋友都要小心= ="

有一位叫做 Fire戰鬥既93武俠

全身裝備綁定,

佢on個一刻就係佢殺人既開始

見人就殺, 唔理你係邊個, 有時會掛埋符專殺人

有時佢會邊跑別針邊殺人, 去到邊殺到邊

係一個極"紅人"

所以見到佢, 一係你有料就同佢p到底

一係就走開好d...

呢個人夠晒資格入黑名單.....

小影=] 發表於 15-4-2008 20:53:35

這post係時候改名叫:各ser黑名單考察表[]

末日的風采 發表於 15-4-2008 20:55:57

原帖由 小影=] 於 15-4-2008 08:32 PM 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
SER2:最近出名的紅人名單
KILLER(一直都亂殺)
刷副本用的(有錢仔,但係唔知點解都係殺人大)
蔡玉芬(好小ON,一ON一定有大荼飯)
dies(一個鐘意殺完人就去漂白之後再殺既羽芒)
§魔天使〝靈(最近心情不好的理由,殺完 ...

§魔天使〝靈 咪即係............= = 仲有個叫 Ayumi (佢有錢到.....每日賺成億= =主要已殺人撿骨為樂...根據唔方可靠得去邊既情報話佢因為之前佢開既幫守城失敗.....結果.....)

小影=] 發表於 15-4-2008 21:02:48

你知唔知世界上有一種人係永遠唔會講人既秘密~就等我一陣幫你變果種人=]

末日的風采 發表於 15-4-2008 22:12:49

原帖由 小影=] 於 15-4-2008 09:02 PM 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
你知唔知世界上有一種人係永遠唔會講人既秘密~就等我一陣幫你變果種人=]

我一向都係嫁啦~~~不過本人已經係第2度爆晒D野出黎啦~~~~= =

夢愁 發表於 16-4-2008 00:21:54

我應永各位雖要改改佢啦[]

末日的風采 發表於 16-4-2008 16:26:25

咁係咪應該到版主推上上面呢!?[]
頁: [1] 2
查看完整版本: 各ser黑名單考察表