xdxdlam 發表於 27-5-2008 17:18:21

有邊間上網公司上網快+打機唔會成日彈game?

如題
要上網快+下載野快+打機唔會成日彈
仲有唔好同我講係和記 / 有線寬頻!!
依2間我打死都唔會用!
有線寬頻...上網又慢到死+成日彈game+下載野超慢
我12月 - 2月頭果時升lv成日死都係因為有線寬頻..
我12月 - 2月頭果時...上曙光,,成日打打下怪都突然打唔到
又食唔到hp水,出唔到技打怪,金蟬唔到,換唔到武,過唔到傳點,突然冇晒d怪,死左按「重生」或者食左鐺..都唔識起身
最初我以為只係曙光個ser問題..但後來問人...
先知原來係間上網公司既問題!!
所以我永遠都唔會再用有線寬頻!!

影﹏傑” 發表於 27-5-2008 18:03:20

香港寬頻囉∼∼
我都用緊∼
冇彈過game∼又唔lag∼除左4開=.=

叛逆☆ 發表於 28-5-2008 11:41:11

netvigator ~ 超穩定 ~
我一日玩24小時都唔彈 ~
我用ing~

楓之葉 發表於 28-5-2008 11:58:26

xdxdlam 發表於 28-5-2008 19:56:20

回復 4# 的帖子

痴線ga= =
咪玩la,....e次真係轉ga= =

叛逆☆ 發表於 28-5-2008 23:39:32

有無聽我講- -v

.小夜﹏ 發表於 30-5-2008 22:11:08

香港寬頻好鬼好用用外掛24小時唔斷線

xdxdlam 發表於 30-5-2008 22:45:04

回復 7# 的帖子

5驚半夜比人放王/有gm咩= =
仲有我想轉過第2間並5係為左「外掛」
係為左打機,上網,下載檔案更快更穩定

.小夜﹏ 發表於 31-5-2008 21:53:23

回復 8# 的帖子

哦@@香港寬頻係好用架好多人都用緊
出街打機個d都用得ge好

xdxdlam 發表於 31-5-2008 23:14:00

回復 9# 的帖子

轉左香港寬頻-0-
星期一裝
好似話25mb上網
頁: [1] 2
查看完整版本: 有邊間上網公司上網快+打機唔會成日彈game?