腥風血雨 發表於 14-6-2008 11:23:16

[分享]好幾年前的Ro心得

小弟 正服,私服也玩過=_=""
正服c過開個ac 冇入過點 都可以有時入到咁神-_-""(有bug掛)
我開頭玩弓手同服飾(男)
先講弓手
開波係斐楊到 去打d 波利呀 毛虫呀等等 低lv怪~
之後發覺都係唔好升= ="" 果陣都10幾lv la
去左斐洞到升la <--絕對提議
入面有唔小野可以汁 又易趺出黎就咁 係1f 到都搵左 10幾m
高lv 左la 20-30lv左右 la去左斐2升搵錢好地方
蘋果頭飾<-- 都好值錢
打左幾個 留左2個自用 1共打左7個左右
換晒d +0裝之後 呢
上斐3,斐4打 到2轉
2轉之後我就轉打 古城1f 好多綠腐屍,闇神官果d 到打 = ="
但唔覺得好升去左 墳墓果到打 服飾,牧師 升lv專用區
多時同服飾,牧師組埋升 升得唔錯= ="" 經常被 小黑秒=_=""(黑暗之王)
升到70-80lv左右去左打 吉分塔 3f定4f 唔記得 同人組升到80幾-90幾左右 (升左好耐)
果陣都成身+7+8裝 - -""90幾lv之後 就玩pvp 打王升到99 好長既時間=_="""
到服飾
開頭係中央到 搵人帶打波利島升到10-20lv- -""
轉打夢羅克 個個 沙漠塔(唔記得咩名)用補血技 爆不死怪= ="
爆到40幾lv就轉 墳墓打搵d牧師 同高lv 服飾帶打到50job=_="
轉左牧師 一樣係果到升 升到70幾lv就開始同人組 吸經的生活 yo~
就咁升到80-90幾lv90幾lv 果陣又係吸王 吸到99 ~~

英明神武 發表於 15-6-2008 18:14:58

唔入點都入到...爽死你啦

sjmsjmsjmsjm 發表於 18-6-2008 13:59:36

[]

kin617 發表於 19-6-2008 00:33:32

=0=唔入點都玩倒唔係呀=0=

joh33n 發表於 20-6-2008 19:11:41

睇到o左嘴[]

腥風血雨 發表於 22-6-2008 16:48:23

講真--"" 唔知點解會咁._.""

小逆轉風 發表於 25-6-2008 20:37:31

幾年前d野依加仲有冇用?

discoboy 發表於 27-6-2008 00:01:32

唔入點都玩到!!!!!正到爆!!!!!!!

【太初】 發表於 2-7-2008 21:46:33

確實好早期果陣,正服好多bug,又放怪又乜咁,不過都幾過癮

PYEQ 發表於 5-7-2008 15:39:07

BUG .. []
頁: [1] 2
查看完整版本: [分享]好幾年前的Ro心得