牛油 發表於 6-8-2008 19:05:36

ON MSN先啦
有急事

liukit12345 發表於 6-8-2008 21:19:07

神奈重有幾多人玩   我唔係話有時間先on1/2次個時我話係長on成日星lv個d........

牛油
我得個41lv><邊識咁多人><
重有識都唔記得= =

牡丹靈姬 發表於 6-8-2008 22:39:48

原帖由 liukit12345 於 6-8-2008 21:19 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
神奈重有幾多人玩   我唔係話有時間先on1/2次個時我話係長on成日星lv個d........

牛油
我得個41lv><邊識咁多人><
重有識都唔記得= =

我可以好肯定話你知,我地神奈唔只幾個玩緊(不過只係丹丹同大月呢幾個較為出名∼∼)
有時ON左唔一定要話俾人知=0=升LV使同人交代咩?
我亦都冇講要計埋有時間先ON1-2次果D
我諗,如果計埋果D就可能多過你成個團∼
其實,當你唔清楚果件事既時候,可唔可以唔好自下定論呢?

段恨逆天 發表於 6-8-2008 23:45:46

我想講 如果係斗齊職又on返晒既 我桃園都唔輸得去邊= =
阿強 阿瑤 冰雞 biggril 暗殺 牛E 幻c仲有鬼兄 戰士仲有一堆堆
雖然對大團無咩興趣 但我唔會令大家誤會話我桃園無人!

豬BE 發表於 6-8-2008 23:59:37

天-.-咁佢問我覺得邊5個丫麻><
大家感覺吾同-0-

liukit12345 發表於 7-8-2008 09:24:03

咁你覺得係就係啦..................

大月 發表於 7-8-2008 10:15:28

大團呢d名... "神奈川" 應該不要別人認同了吧

如果辣b仲係度 我相信佢都會同意

CDSjimmy仔 發表於 7-8-2008 18:03:57

史上北門都唔係好差姐=_=
少d法職咁解

俗長 發表於 7-8-2008 20:57:55

桃園係廢團,請大家唔好打我d團友,打就打淨係打段天好啦,謝謝各位合作

熾天狼 發表於 7-8-2008 22:26:18

[] 俗長真攪笑
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: 曙光5個最大團