卍砵仔糕卍 發表於 26-12-2008 19:41:08

特平放哂所有ac"已更新價錢了"快睇吧"

唔玩曙光放哂現有ac~歡迎內進~已更新!!!
放:69鵬射 包一套65lv神輕!   
   76牛戰 包一套雷獸!650$
   70虎戰 包一套雷獸!300$
   66虎戰 包一套65lv神重!250$
   69虎賊 包一套60lv神輕!
   66猿賊 包一套65lv神輕,400$
   70犬幻 包裝!450$
   70鵬ec 包裝!450$
另代放:66鵬射 包一套65神輕!350$
以上ac全用假個人資料,安全,可靠...^^"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(7)隻ac只收hk$!!!可面交(只限港鐵紅線站)/銀行入數!
------------------------------------------------------
以上各職完全冇學錯技!!!!意留msn/留字仔!!!
紅字:已放出
------------------------------------------------------

孑然一身 發表於 26-12-2008 20:38:12

卍砵仔糕卍 發表於 4-1-2009 12:15:40

推~~~~~~~~~~~~

iloveyee1314 發表於 4-1-2009 19:28:25

wai-04@hotmail.com

卍砵仔糕卍 發表於 13-1-2009 23:34:14

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

不死神童 發表於 17-1-2009 10:23:39

我又推推.............................

ntc147 發表於 25-1-2009 12:04:29

我想收70犬幻 銀行入數 想問下而家係穿緊咩裝同用緊咩武==

ga3311 發表於 2-2-2009 12:19:25

70幻放左味= =放左我收70ec
andy19966062529@hotmail.com

狂怒元素 發表於 2-2-2009 15:12:04

我收70犬幻=3=
70鵬ec都得=3=
我msn:garyng1994@hotmail.com

卍砵仔糕卍 發表於 4-2-2009 14:54:59

加哂msn了
頁: [1] 2
查看完整版本: 特平放哂所有ac"已更新價錢了"快睇吧"