realNQ 發表於 2-10-2009 21:26:55

赤壁管理小組請進 有關公平處理"人人賞閃"問題

於十日內抽出400個"真身"送秘文閃一個
其實點解唔用本來"處理抽獎"既時間 (內幕我唔清楚)
黎睇返有冇玩家利用"遊戲臭蟲"黎交易附有秘文斗,閃既裝備
有就回收雙方物品/鎖定帳號
睇返交易記錄就知

如果唔係 呢400個秘文閃當中 肯定有幾十個用黎做"交易用途"
到時對每一個赤壁online玩家都唔公平
希望你地諗諗

藍魅 發表於 2-10-2009 22:57:58

1cmlong 發表於 2-10-2009 23:47:24

有得交易既.....綁定做咩先?

緋雪千夜。》 發表於 2-10-2009 23:56:41

其 實 個 個 係 到 嘈 ,,,
個 個 都 冇 諗 過 自 己 有 冇 做 過
當 初 係 e 到 gm 都 開 個 post 問 d 人 想 要 d 咩
個 個 都 話 要 d 秘 文 ,,,
宜 家 送 左 又 嘈 ,,,
加 上 gm 應 該 唔 好 一 送 就 送 咁 高 既 秘 文 ,,,
送 豪 或 以 下 都 夠 ,,, 玩 家 同 gm 雙 方 都 應 該 有 d 責 任

夢夢豬 發表於 3-10-2009 00:06:44

我粒閃放左落裝送比老公係咪唔得咖><

1cmlong 發表於 3-10-2009 00:17:40

個問提其實係在于可以交易~~搞到一人多閃個到~
一日解決吾到~一日都有人吵~
呢個亦都係gm最失敗既地方~

傻爪小優~ 發表於 3-10-2009 00:24:41

講真...收得一粒閃既人自己至少都有50玉以上....你又點解會講..搞到一人多閃到[]

無名方士 發表於 3-10-2009 01:19:41

個問提其實係在于可以交易~~搞到一人多閃個到~
一日解決吾到~一日都有人吵~
呢個亦都係gm最失敗既地方~
1cmlong 發表於 3-10-2009 00:17 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

前者首先了解,GM係唔可以修改遊戲內o既野。

至於講到有bug,呢方面就只可以怪,佢地未測試就送出,並未能完善。

唔好乜都怪GM

jera0304 發表於 3-10-2009 01:34:29

講真~ 而家d閃易到
佢地都只好頂硬上
回收返d閃 / 下次更新d閃易唔到
都會俾人話唔fair~
一定又一大班人唔玩啦
今次再走一大班~ 赤壁真係可以講88

1cmlong 發表於 3-10-2009 02:24:27

講真...收得一粒閃既人自己至少都有50玉以上....你又點解會講..搞到一人多閃到[]
傻爪小優~ 發表於 3-10-2009 00:24 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

赤壁管理層不但量產化秘文閃,而且仲可以任由其自行交易。
令到閃的价值大大下調﹐一人多閃是未來趨勢。
基本上現在赤壁的秘文基制己差不多完了。
(因為現在一定不會有人用元寶直上了)
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 赤壁管理小組請進 有關公平處理"人人賞閃"問題