will2005 發表於 4-10-2009 23:36:22

陸奧之子 youtube上面D片系真ga?

陸奧之子 youtube上面D片系5系真ga 龍k 沙加果D 可5可能完全還5到施ar 佢地睇着陸奧 起手出暈技可以5出突破 就用過都可以擋ga 姐 我5覺得可以甘屈法lor 到底系佢地讓賽定點ar?

uncle13 發表於 5-10-2009 03:15:23

你俾陸奧屈過未呀[]

吊兒郎當 發表於 5-10-2009 05:48:51

打過1,2場
都真係幾屈下,但都打到佢幾下既
不過哩代沙加PK差左好多

mrpeterko 發表於 5-10-2009 10:45:49

陸奧之子 youtube上面D片系5系真ga 龍k 沙加果D 可5可能完全還5到施ar 佢地睇着陸奧 起手出暈技可以5出突破 就用過都可以擋ga 姐 我5覺得可以甘屈法lor 到底系佢地讓賽定點ar? ...
will2005 發表於 4-10-2009 23:36 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

算是讓賽吧,因為他們都是"故意或無意"中了第一下飛標的,而中了第一下飛標就"有機會"被接著暈,暈到死...
當中的pk情況有很多都是連暈失敗的,我二三下就被殺了,不過那些沒放上網吧..我是出了名的豆腐..

佢地睇着陸奧 起手出暈技可以5出突破 就用過都可以擋ga 姐<<< 中了飛標是睡眠中,出不了突破/檔

~呀杰 發表於 5-10-2009 16:57:01

[]格檔唔比佢暈米比佢係咁扣血扣死你囉 你唔格檔又比佢暈 突破左最多3秒做到d咩先 下一秒就暈你

will2005 發表於 5-10-2009 17:06:29

oh 果個5系一手沙加黎ga @@

手乂臂 發表於 5-10-2009 17:19:19

緊係真啦~

緋雪千夜。》 發表於 5-10-2009 17:46:33

e d 好 難 講 ,,,
讓 賽 / 無 意 都 好 ,,, 第 一 下 飛 鏢 有 機 會 中 / 唔 中 ,,, 唔 擋 或 者 係 佢 地 慣 左 係 咁
總 之 話 係 當 拍 黎 教 人 暈 又 好 ,,, 點 都 好
佢 都 算 係 係 暈 到 好 耐 ,,,

波堤貓貓 發表於 5-10-2009 18:22:45

個個係沙加!!
D片都係真既..

Carrera 發表於 5-10-2009 21:15:09

片裡面果個係沙加本人泥
但而家既第2手沙加...技術真係差得好交關
[]
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 陸奧之子 youtube上面D片系真ga?