will2005 發表於 19-11-2009 19:41:32

刷百變金字ga高手入一入黎thx

可5可教下我用咩沖最好上品定極品[] ?平均用幾多中1?可5可以分享你地D心得[]

EXIA002008 發表於 20-11-2009 09:37:26

我就唔係刷符玉既高手啦@@不過呢d野真係好講運,我自己就試過就咁一粒上品就出到金字,不過照計應該就係極品沖會比較好@@起碼叫做2分1機會中呀[]xd

*凝霜‵′ 發表於 20-11-2009 14:40:52

我就唔係刷符玉既高手啦@@不過呢d野真係好講運,我自己就試過就咁一粒上品就出到金字,不過照計應該就係極品沖會比較好@@起碼叫做2分1機會中呀[]xd ...
EXIA002008 發表於 20-11-2009 09:37 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
不是二分一機會吧
你這樣就即是有50%中金字?
不可能吧
應該是30%

will2005 發表於 20-11-2009 17:27:43

極品都得30%.............

pinklady 發表於 20-11-2009 17:45:24

-.-除時30%都冇 真係睇你好5好釆架炸

bbyoyo 發表於 20-11-2009 18:17:34

我用左5-6千買點買玉兩沖左8件金字......有時7-10粒上到有時4粒極品都唔得
我本人覺得沖百變金字講$$睇你

緋雪千夜。》 發表於 21-11-2009 00:30:02

有 人 就 10 個 極 品 都 中 唔 到 1 個 金 字
有 人 就 1 個 上 品 中 金 字 ,,, 冇 咩 方 法 ,,, 睇 你 好 唔 好 彩 姐 ,,,
如 果 真 係 有 方 法 中 既 話 ,,, 全 game 都 係 百 變 ._.

matoi 發表於 25-11-2009 12:27:52

哈哈...我試過12極品+n粒上品全紫/藍
又試過1粒上品就金字...問你死未
所以呢家野...都係睇你有冇-6運

bbyoyo 發表於 29-11-2009 06:13:06

thc~~~~~~~~~~~~~~

光斬月 發表於 29-11-2009 19:06:12

不是二分一機會吧
你這樣就即是有50%中金字?
不可能吧
應該是30%
*凝霜‵′ 發表於 20-11-2009 14:40 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我想他說的是
50%中50%不中
頁: [1] 2
查看完整版本: 刷百變金字ga高手入一入黎thx