chunman85 發表於 19-8-2013 11:37:20

D囡囡係咪咁溝的????????

朋友話溝女好簡單,只要你有學歷,有家底,就咩女都可以溝得成!!!咁其實尼個係咪普遍嘅邏輯黎???真係咁易?!

calvinngth 發表於 19-8-2013 12:17:28

咁又唔係咁樣既,每個人的喜好都不同....

無名小卒=] 發表於 19-8-2013 13:08:00

咩女都溝得成就唔敢包;P

[HK]Kevin 發表於 19-8-2013 13:48:41

好簡單!
你是處女:lol:?
Ko xd

聶羅阿瑪特 發表於 19-8-2013 14:29:26

唔止有學歷有家底,仲要高大靚仔,冇聽過高富帥麼==?

~蛇仔~ 發表於 19-8-2013 14:46:40

vmipsUM7wCw
說話係難入耳...不過係事實 :

1. (租人樓不論乜樓) 女朋友帶你返屋企食飯....伯母問你住邊.... 我租人樓 ka ...響深水埗呀...不過D租都好貴下業主又想加租....冇辦法la想同佢過2人­­世界....大家辛苦D 此時...伯母會話我有D唔舒服要入房先....你自便la...你就同女朋友大家眼­­望望...最終不歡而散 ....

2. (公屋 租) 女朋友帶你返屋企食飯....伯母問你住邊.... 我住公屋 ka...天水圍....天耀村呀...不過就租...早年走寶冇買到....好後悔­­.. 呢成餐飯..你會有飯食..可能又有肉食下....不過成餐飯伯母唔會再有野問你..­­..話之你乜大學畢業 食完飯...伯母會大聲叫....女 送客....

3. (公屋 買) 女朋友帶你返屋企食飯....伯母問你住邊.... 我住公屋 ka...天水圍....天耀村呀...不過就買...早年老豆老母買落....都叫­­自己物業...算係咁la 呢餐飯...你會好開心...你會有飯食之餘又有雞胸食....伯母又會好欣賞你父母­­當年既決定...而且話題非常之廣...有講有笑...因為有樓...而且樓價升.­.­.話之你乜Seven大學畢業 食完飯...伯母仲會問你食唔食生果...走時仲會點點頭..

4. (居屋 買) 女朋友帶你返屋企食飯....伯母問你住邊.. 我住居屋 ka.....600呎到la... 早年老豆老母買落...叫自己物業lor...算係咁la... 好過住公屋...好過租人樓.....遲D一定會換私樓... 外母會話你有志氣又叻仔..因為你已有物業..唔係9 up 能換到私樓既機會係有.... 呢餐飯...你會好開心...你會有飯食之餘又有魚食....大家會有講有笑....­­走時外母會問你點解坐多陣...

5. (私樓 老豆老母買落) 女朋友帶你返屋企食飯....伯母問你住邊.... 我住私樓 Ka....雖然響將軍澳....早年老豆老母買落....不過已經供完係自己物業 ... 成餐飯....會好開心....好温韾....你會好似多左個老母咁...伯母又會好­­欣賞你父母當年買樓既決定...呢餐飯...有飯食之餘又有雞脾食....而且講 句野都可以大聲D而且笑容由心里笑出..因為個女可以搵到個有樓......話之你有­­乜學位有乜沙紙....話之你老豆老母買落定自己買.....樓契 最緊要....走時外母會問你點解坐多陣...同女入房玩下電腦...

6. (私樓 自己買) 女朋友帶你返屋企食飯....伯母問你住邊.... 我住私樓 Ka.....雖然響將軍澳....幾年前樓價低果時自己買落....雖然要供..不­­過供完之後係自己物業 ... 成餐飯....你會好開心....好温韾....你會好似多左個老母咁...伯母又會­­好欣賞你幾年前樓買樓既決定... 呢餐飯...有飯食之餘又有雞脾食....外母笑容由心里笑出..因為個女可以搵到個­­有樓之剩又搵到個叻仔....話之你有乜學位有乜沙紙....有樓最緊要....走­時­外母會問你點解坐多陣...同女入房玩下電腦...

我思故我在 發表於 19-8-2013 14:54:41

呢啲女就唔係真係愛你既,試下你一冇晒啲錢,睇下佢走唔走

聶羅阿瑪特 發表於 19-8-2013 15:20:28

但6#講得冇錯...就算條女受溝/同你係真愛,你都要過左佢老豆老母哥關先=-=

呀楊 發表於 19-8-2013 15:26:42

都係講句啦
型男贏一半
有埋錢贏晒

bella133 發表於 19-8-2013 16:18:13

如果真係有學歷就溝得成,咁不如做警察仲好,
依家讀下毅進都可以入到警隊啦...
http://yijin.hkct.edu.hk/fulltime.html
到時就唔係you簡女女, 係女女簡you...
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: D囡囡係咪咁溝的????????