樂古Nakuz

標題: 有冇可能21分升到帝王?? 睇到我O哂嘴 [打印本頁]

作者: 傻仔隆    時間: 3-6-2010 22:44
標題: 有冇可能21分升到帝王?? 睇到我O哂嘴
今日同條友打.. 佢用殺拉,21分就升左帝... 我18.19分果陣重要出左3隻肉馬亂佢,殺左佢3,4隻村..

有冇可能?
作者: kobo90    時間: 4-6-2010 00:07
有可能既,格硬升應該得既
不過=_=咁早升,
佢上城果陣一定要好多人挖金同開田
木相對一定較少
d科技又未上到城,就算起到tc,佢d資源咁緊
淨講防守兵都多極有限
你不斷亂佢實死啦..

不過我想問下點解你出肉馬=_=唔係出騎士呢
作者: sssora    時間: 4-6-2010 00:54
我都o係呢場入邊....睇到我o 咀...有乜可能21分帝仲要冇人俾資佢wor
ps 我係2p
你係幾p?
作者: 傻仔隆    時間: 4-6-2010 18:05
我第一次玩中國人, 果陣諗住用肉馬打~ 因為佢起弓

re 3. 我果陣5記得幾多p, 總知我敵對係佢... 佢21分升左帝,我o哂嘴-.- .......

我重要亂左佢
作者: gOodLucKysTar    時間: 7-6-2010 00:36
薩拉森定拜佔庭 ?

21分上帝唔係冇可能 ,, 賣木/肉上帝
不過單打/4v4冇乜用 ,, 佢拎晒D資上帝冇兵守
好似2樓咁講亂幾亂都死
作者: 。黑仔。    時間: 13-6-2010 20:00
我見人21分上帝 整炮塔...
比佢推炮塔推死左 - -"
作者: soukachon712    時間: 13-6-2010 22:02
回復 6# 。黑仔。

用e招 唔好埋他的火炮塔 一開始起多d馬 用馬亂打他城
作者: kenex    時間: 15-6-2010 13:44
今日同條友打.. 佢用殺拉,21分就升左帝... 我18.19分果陣重要出左3隻肉馬亂佢,殺左佢3,4隻村..

有冇可能? ...
傻仔隆 發表於 3-6-2010 14:44

係evo入邊,21分前上帝係好正常既事
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 14:50
kenex 發表於 15-6-2010 13:44

人地講緊綠亞
作者: kenex    時間: 15-6-2010 14:54
人地講緊綠亞
伍大少 發表於 15-6-2010 06:50

佢都冇話係6ar,evo就冇村?
evo就冇得上帝?
作者: junyangchen001    時間: 15-6-2010 16:05
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 16:21
就算真係綠亞,但樓主一日未講係綠亞,你都吾可以代人地答
junyangchen001 發表於 15-6-2010 16:05

睇內容再用下腦都知綠亞啦.......你第一日玩aoc?
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 16:30
evo就冇得上帝?
kenex 發表於 15-6-2010 14:54

依個真係用唔用腦o既問題
有得升帝有得出村就有可能係evo,你唔講兵堡,你唔講生與死??
睇內容好明顯係綠亞啦.........
作者: kenex    時間: 15-6-2010 17:54
依個真係用唔用腦o既問題
有得升帝有得出村就有可能係evo,你唔講兵堡,你唔講生與死??
睇內容好明顯係綠亞 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 08:30

第一生與死既2p又會有村民既?用腦諗野先好冇?
第二,你講明顯,我話好明顯係死鬥黎ok?
第三,你所講既只係有可能係6ar,而吾係一定係6ar ,ok?
我話你老 母係女人,咁女人就係你老 母?
作者: junyangchen001    時間: 15-6-2010 17:55
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 18:19
第一生與死既2p又會有村民既?用腦諗野先好冇?
第二,你講明顯,我話好明顯係死鬥黎ok?
第三,你所講既只係有 ...
kenex 發表於 15-6-2010 17:54

咪係囉,睇下內容先啦,唔係剩係升帝同出村就係EVO
同埋死鬥setting係由後帝開始.......睇黎你都係講多錯多
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 18:20
用下腦la,我第一日玩aoc就吾會係到講野la
junyangchen001 發表於 15-6-2010 17:55

點解第一日玩aoc就唔會o係到講野?....勁喎,講d人地唔明o既野叫人諗
作者: kenex    時間: 15-6-2010 19:16
咪係囉,睇下內容先啦,唔係剩係升帝同出村就係EVO
同埋死鬥setting係由後帝開始.......睇黎你都係講多錯多 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 10:19

講多錯多似係你,死鬥吾係一定要帝王開始,好多人都有係標準時代開始
仲有唔係剩係升帝同出村就係6ar ok??
作者: junyangchen001    時間: 15-6-2010 19:17
作者: ~lover~    時間: 15-6-2010 19:19
咁最後結果係點呢
同佢幾多分鐘升城呢
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 19:53
你話人冇腦,你有冇尊重過你自己呀??
人地發表既意見,佢完全冇講錯,
開方4等於幾多??你識唔識答??
我講埋比你知-2同2都得,咁你覺得答案係2就一定係2??
比唔比係-2牙??
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 20:36
講多錯多似係你,死鬥吾係一定要帝王開始,好多人都有係標準時代開始
仲有唔係剩係升帝同出村就係6ar ok?? ...
kenex 發表於 15-6-2010 19:16

1,你鐘意玩黑暗時代開始o既死鬥?  咁係你另類,死鬥基本setting係後帝已探
2,我無講過升帝同出村就係綠亞,我一直叫你睇內容,而唔係(升帝+出村=玩緊咩)

我好心提你佢講緊綠亞,係你地串串貢先,點知你地真係咁天真覺得有出村有升帝就係evo
仲有呀,evo18~19分你地興出3隻肉馬殺人3~4村架?  第一頁已經有依句啦,你唔係仲以為樓主講緊evo呀?
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 20:37
你搵到一個第一日玩aoc既人係到講野先la
我都吾想話你傻系
junyangchen001 發表於 15-6-2010 19:17

wa,你好惡,我好驚呀
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 20:40
你話人冇腦,你有冇尊重過你自己呀??
人地發表既意見,佢完全冇講錯,
開方4等於幾多??你識唔識答??
我講埋比 ...
八行書 發表於 15-6-2010 19:53

你睇埋佢回我果句先啦,好聲好氣提佢樓主講緊綠亞
好似食左佢隻車咁

evo就冇得上帝?

自己又唔撚係岩
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 21:01
咁最後結果係點呢
同佢幾多分鐘升城呢
~lover~ 發表於 15-6-2010 19:19

http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D3

應該講緊同一場,16分半
作者: AEWE    時間: 15-6-2010 21:34
好明顯係講緊 6AR LA ...
睇 標題 LA 各位
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 21:43
好明顯係講緊 6AR LA ...
睇 標題 LA 各位
AEWE 發表於 15-6-2010 21:34

咪就係.....咁都有得拗
作者: kenex    時間: 15-6-2010 22:21
1,你鐘意玩黑暗時代開始o既死鬥?  咁係你另類,死鬥基本setting係後帝已探
2,我無講過升帝同出村就係綠亞, ...
伍大少 發表於 15-6-2010 12:36

有粗口叫好聲好氣???↑
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 22:37

= =做咩連晒帖 成班低醒目能咁 係咪討論丫 ? 黎丫 我接受挑戰
作者: junyangchen001    時間: 15-6-2010 22:38
作者: AEWE    時間: 15-6-2010 22:39
你唔使怕
版主係度GE 話 一早就糾正左你
" 人地講緊 6 AR  "
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 22:42
係6ar 都唔知你地做咩 最29係 伍先生 係咁挑釁@@
作者: kenex    時間: 15-6-2010 22:42
你唔使怕
AEWE 發表於 15-6-2010 14:39

即時開個新ac? 好好玩牙
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 22:43
@@神手 wo ip一樣ga ~ ~型仔
作者: kenex    時間: 15-6-2010 22:48
你唔使怕
AEWE 發表於 15-6-2010 14:39

6ar又點姐?
見吾見有人講你冇權代樓主答牙?
作者: AEWE    時間: 15-6-2010 22:48
你D低級會員睇唔到IP
高級D GE 就知你吹水

話你知
我日日開新AC
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 22:49
~ ~ 點樣丫  那位樂古支柱先生
不出聲了 ? nonono ~~等你黎討論問題

首先 你唔好火住先 見你講晒粗口咁 冷靜討論 @@ 我等你
作者: kenex    時間: 15-6-2010 22:52
你D低級會員睇唔到IP

話你知
我日日開新AC
AEWE 發表於 15-6-2010 14:48

有老 母就開返你琴日同前日既ac出黎講野la,得把口?
日日開?
e家叫你用返2日前既ac都冇la
吾好同我講吾記得
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 22:54
WOW 型仔 wo 一日一個 新ac?~ ~
你個個ac都初心者 @@
係型d ^^最令仔見得人果個 都係得支柱 人地 長老丫 @@ 講低級 ?@@
咩野低級 你d初心最低級
作者: kenex    時間: 15-6-2010 22:57
你D低級會員睇唔到IP

話你知
我日日開新AC
AEWE 發表於 15-6-2010 14:48

快d開返你前日同琴日既aoc黎講野la
如果吾係 I am you father
作者: pk456456    時間: 15-6-2010 23:03
乜原來有村
有得上城上帝出肉馬既一定係6亞wow
唔比係隨機地圖@@?
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 23:05
@@我地多左好多位同志幫手糾正你 wo ~ ~我地幾好人
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 23:08
有粗口叫好聲好氣???↑
kenex 發表於 15-6-2010 22:21

改左好耐喎
作者: ken021315    時間: 15-6-2010 23:08
好笑 有得出村同上帝就一定係綠亞既 唔比係兵堡,evo果d 搞笑

喔 某人做咩不停地開新ac呀? 怕唔夠串開新ac玩野????  我勸你都係認錯好d喇 費事自己冇面
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 23:09
= = 唔好叫人認錯啦 只係我地見解唔同  我地去糾正下呢位初心者啦
作者: kenex    時間: 15-6-2010 23:10
= = 唔好叫人認錯啦 只係我地見解唔同  我地去糾正下呢位初心者啦
八行書 發表於 15-6-2010 15:09

可能人地ac多得濟,吾知開邊個ac黎發帖
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 23:10
AEWE越幫越忙,大佬我唔識佢架喎,唔好郁d話佢係我分身,有種叫版主check ip
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 23:11
乜原來有村
有得上城上帝出肉馬既一定係6亞wow
唔比係隨機地圖@@?
pk456456 發表於 15-6-2010 23:03

依位就見地d,係,唔一定係綠亞,不過機會比較大
隨機地圖就一定無錯喇
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 23:12
@@唔緊要  條友  好心做壞事姐  
不過有一點更加唔緊要  就係  你終於番黎 @@ 我等緊你  回應
作者: kenex    時間: 15-6-2010 23:13
改左好耐喎
伍大少 發表於 15-6-2010 15:08

我問侯完你牙媽,
之後我收返頭先果句話,就吾叫爆粗??
爆左粗就係爆左粗
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 23:14
我問侯完你牙媽,
之後我收返頭先果句話,就吾叫爆粗??
爆左粗就係爆左粗
kenex 發表於 15-6-2010 23:13

sorry囉,話你係on9
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 23:18
依位就見地d,係,唔一定係綠亞,不過機會比較大
隨機地圖就一定無錯喇
伍大少 發表於 15-6-2010 23:11

@@ 我要糾正下你  仲有AOC 原始 GAME 都可以係 有村上城上帝出肉馬

包括弒君/死鬥等等
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 23:19
sorry囉,話你係on9
伍大少 發表於 15-6-2010 23:14

唔緊要的  勇於認錯是好事 @@ 樂古討論區多一個你依D人 就好了
個個死撐  唔敢認衰  搞到樂古變晒質
作者: 伍大少    時間: 15-6-2010 23:20
@@ 我要糾正下你  仲有AOC 原始 GAME 都可以係 有村上城上帝出肉馬

包括弒君/死鬥等等 ...
八行書 發表於 15-6-2010 23:18

弒君/死鬥梗式都係玩隨機地圖架喎........
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 23:21
伍大少 發表於 15-6-2010 23:20

咁你就要睇野了 @@

作者: kenex    時間: 15-6-2010 23:23
伍大少 發表於 15-6-2010 15:20

係隨機地圖又點,但吾係你提出黎
你只係提出6ar,真正提出隨機地圖既係pk456456
作者: 八行書    時間: 15-6-2010 23:25
NONO 第一佢已經錯左 ~ ~ 如上 隨機地圖 已經係另一樣野 同我講果D @@
下次搵齊資料  先好提出以為自己係岩GA野  唔係提錯野就好笑
作者: pk456456    時間: 15-6-2010 23:25
回復 56# kenex

隨機地圖都只係其中一個例子-.-
書比d例子先多
作者: kenex    時間: 15-6-2010 23:27
回復  kenex

隨機地圖都只係其中一個例子-.-
書比d例子先多
pk456456 發表於 15-6-2010 15:25

太多種類了,6ar 只係其中一個例子
作者: ken021315    時間: 15-6-2010 23:35
除左綠亞,弒君,死鬥 仲有邊d= = 阿拉伯算唔算?

ps:你肯認錯就好了 咁姐係有改過既機會
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 00:01

好似有d離題,咁啦,我整左個韓國21分上帝推火炮塔出黎16分半上城,21分頭上帝
拜占雖然好易升,但同殺拉森一樣咁早上帝無咩用,揀韓國因為免升火炮塔,一升化學即起火炮塔
不過中左bug,打極都唔爆個tc
希望樓主可以參考下,21分帝王應該點打,唔係sling進貢戰術o既話,只有依招先可以運用於超快帝
韓國21分上帝.mgx (699.53 KB, 下載次數: 12)
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 00:03
除左綠亞,弒君,死鬥 仲有邊d= = 阿拉伯算唔算?

ps:你肯認錯就好了 咁姐係有改過既機會 ...
ken021315 發表於 15-6-2010 23:35

是但啦,個話題已經講到爛,不如集中番討論樓主問題
作者: AEWE    時間: 16-6-2010 00:10

以下係好奈之前的回應
不過個版話最多發5個貼

係架 連我自己都唔知個密碼
我又唔使登出GE

我係見到有班冇邏輯的小朋友

入黎糾正佢地
唔係佢地一世都咁天真就唔好LA

有理走遍天下 無理寸步難行

明眼人一睇就知真偽
唔知情GE 由頭睇一次

以下係現在+GE

你地係未低B左D
人地講6AR 係因為初頭有條低B仔
講EVO (唔該睇標題LA)

E家你同我講咩死鬥...咩弒君
未又係6AR 咁玩
不過好心你地LA
明知人地問6AR
唔通人地問弒君咩....
都冇人玩GE野

我真係想改個標題
D POST 睇到O哂
成班小朋友咁
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 00:16
以下係好奈之前的回應
不過個版話最多發5個貼

我又唔使登出GE

我係見到有班冇 ...
AEWE 發表於 16-6-2010 00:10

樓主的確係講緊綠亞
http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D3
同一場黎
不過都係算吧,d討論越來越怪,我都認輸了
作者: ken021315    時間: 16-6-2010 00:25
回復 63# AEWE
ok 我地小朋友 我地係咪應該叫聲你哥哥???

仲有,乜樓主個標題有寫綠亞呢2隻字咩??  仲有我想講死鬥同弒君 係同綠亞唔同架哥哥

死鬥係一開始有好多資 唔洗點用資 第一樣野已經唔同

弒君係去殺人地隻國王架 唔係走去爆人基地  

試問同綠亞是否一樣嗎??
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 00:30
好似有d離題,咁啦,我整左個韓國21分上帝推火炮塔出黎16分半上城,21分頭上帝
拜占雖然好易升,但同殺拉森一樣 ...
伍大少 發表於 16-6-2010 00:01

樓主睇睇丫,我試左兩次先試到,大家唔好再傾其他野了
作者: 。黑仔。    時間: 16-6-2010 00:33
回復  。黑仔。

用e招 唔好埋他的火炮塔 一開始起多d馬 用馬亂打他城 ...
soukachon712 發表於 13-6-2010 22:02

佢屋企仲多火炮塔- -" 試過啦
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 00:35
佢屋企仲多火炮塔- -" 試過啦
。黑仔。 發表於 16-6-2010 00:33

通常用依招,屋企係全部石wall封死哂,火炮塔都唔駛用
作者: kenex    時間: 16-6-2010 01:10
以下係好奈之前的回應
不過個版話最多發5個貼

我又唔使登出GE

我係見到有班冇 ...
AEWE 發表於 15-6-2010 16:10
比D邏輯黎喇,哥哥仔,你數學老師有無教過你近似值同真確值呀?玩法差吾多吾等同一樣,另外少人玩吾代表無人玩oK?你老豆同我系男人,就等同I am YoUr father(傳來陣聲音 啪啪啪啪……
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 01:28
比D邏輯黎喇,哥哥仔,你數學老師有無教過你近似值同真確值呀?玩法差吾多吾等同一樣,另外少人玩吾代表無 ...
kenex 發表於 16-6-2010 01:10

你無啦啦講埋d意義等同小人老媽o既語句,前幾頁你搵人老媽做例子已經唔岩
依家仲係要重施故技,你都幾無品下
我知一陣又會有人支持你,不過真係忍唔住你成日做依d小動作激人

生日:02-01-1998  原來真係小學雞.......過多幾年你就會知自己行為係幾咁on9
仲有呀,識高登野唔代表大個仔,你咁樣上高登只會被人笑
作者: kenex    時間: 16-6-2010 01:50
你無啦啦講埋d意義等同小人老媽o既語句,前幾頁你搵人老媽做例子已經唔岩
依家仲係要重施故技,你都幾無品下 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 17:28

咩小人老媽呀?你諗左格離吾關我事,oK?你話我攞老媽做例子吾岩,但你爆粗又點?我邊句有小老媽?最後,我特登改个出生日期做1998年既原因係為左睇下D傻仔自以為大個仔既衰樣
作者: kenex    時間: 16-6-2010 02:13
依家仲係要重施故技,你都幾無品下 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 17:28

第一,我冇小老 母,找出證據來oK?

第二,吾好咁無知,你覺我係小学雞?如我係小学雞,咁你更加係小学雞,挑引既人係你,而吾係我,仲有我同樓主講野又關吾關你事?爆一次粗之後又爆多次。最後我從來都吾上高登,吾好自以為爆粗就好威,話你傻仔又怕你嬲,乖~Good Boy(摸頭
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 02:48

樂古真係多奇人異士,明明用哂d高登term小人阿媽都話無
唔講我真係信你係98出世
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 03:10
拜占雖然好易升,但同殺拉森一樣 ...
伍大少 發表於 16-6-2010 00:01

樓主睇下我依個save
作者: climbw58446    時間: 16-6-2010 09:23
算喇一人小句
講多錯多
講少錯少
何苦要係到晒時間嘈呢?
作者: kenex    時間: 16-6-2010 11:08
唔講我真係信你係98出世 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 18:48

嗯,真多奇人異士,你覺得似高登d語句,就證明你經常上la
咁鍾意上高登,就吾好黎nakuz la
唔講我真係信你係98出世<<<傻仔吾好嬲la
仲有我同樓主講野又關吾關你事?<<<<<答左先 ok?
我冇小老 母,找出證據來oK?<<<答埋邊一句 ok??

作者: junyangchen001    時間: 16-6-2010 11:24
作者: ygbujnh    時間: 16-6-2010 11:43
唔講我真係信你係98出世 ...
伍大少 發表於 16-6-2010 02:48

我睇哂全文,明係你唔岩先就唔好大條道理喇
你唔講句粗口先,會比人圍插?
junyangchen001果句先撩者賤用黎話你就真係岩哂
作者: tommytomy    時間: 16-6-2010 12:07
好笑 有得出村同上帝就一定係綠亞既 唔比係兵堡,evo果d 搞笑
喔 某人做咩不停地開新ac呀? 怕唔夠串開新ac ...
ken021315 發表於 15-6-2010 23:08

樓主:「今日同條友打.. 佢用殺拉,21分就升左帝... 我18.19分果陣重要出左3隻肉馬亂佢,殺左佢3,4隻村..
有冇可能?」
分析一下紅線關鍵字眼

論evo
1.18,19分鐘會唔會出得3隻肉馬亂佢呢??? (evo無限量出兵,又點只得3隻肉馬)
2.evo 18.19分鐘竟然比人殺3~4隻村??? (有能力殺村既,自然可以滅埋塔,我唔信人地唔識將d村民放入塔)
3.evo 21分鐘升帝,係好平常既事,10個有8個都做得到
我就唔信evo 21分鐘升帝可以令樓主O嘴

論兵堡
樓主18.19分鐘殺3隻村,但條友21分鐘升帝
兩件事相併起黎已經好矛盾

就以上條件
我覺得,樓主就算唔係講緊綠亞
都同隨機地圖遊戲有關鍵
冇咩可能係兵堡,evo個d劇情
作者: tommytomy    時間: 16-6-2010 12:23

回kenex
我唔同你討論其他遊戲,有冇21分鐘升帝,18分鐘肉馬,殺村呢d成份

但你睇返自己最初#8回應樓主#1留言,內容如下

就算伍大少 所講既綠亞有錯
都唔見得你所講evo係岩
你自己諗下你自己有冇錯先好罵人
作者: kenex    時間: 16-6-2010 12:33
回kenex
我唔同你討論其他遊戲,有冇21分鐘升帝,18分鐘肉馬,殺村呢d成份

但你睇返自己最初#8回應樓主#1留 ...
tommytomy 發表於 16-6-2010 04:23

其實吾關岩吾岩事
係9#果到佢開頭係打左句粗口話我
你睇返28#果張圖就會見到
如果佢吾挑引我,我係吾會話返佢
就算我 所講既evo有錯
都唔見得佢所講6ar係岩 see see↓
8#粗口金句

作者: tommytomy    時間: 16-6-2010 12:39
其實吾關岩吾岩事
係9#果到佢開頭係打左句粗口話我
你睇返28#果張圖就會見到
如果佢吾挑引我,我係吾會話返 ...
kenex 發表於 16-6-2010 12:33

原來如此
咁佢又真係唔岩
作者: AEWE    時間: 16-6-2010 13:00

真係好睇唔過眼...
咁多小朋友仲尼攪事
睇得多POST GE都知係講緊6AR LA
呢D一早已經係約定俗成的事
佢咁問一睇就知講6AR
成班咩POST 都唔識睇GE
好心 冇料唔好亂回帖
乖~ (摸頭)  
我都唔想回架
不過唔回又怕你班小朋友去回其他6AR POST
作者: ken021315    時間: 16-6-2010 13:03
回復 79# tommytomy
ok 呢次我錯 我同佢講聲sorry 但佢爆粗鬧人啵

叫唔叫岩呀
作者: ygbujnh    時間: 16-6-2010 13:08
真係好睇唔過眼...
咁多小朋友仲尼攪事
睇得多POST GE都知係講緊6AR LA
呢D一早已經係約定俗成的事
佢咁問 ...
AEWE 發表於 16-6-2010 13:00

講左隨機地圖咁多個場,你邊一到睇得出佢指明係綠亞?
仲有除左隨機地圖,至尊王,弒君遊戲都係開頭慢慢升上去,你憑邊句指定樓主講既係綠亞
作者: AEWE    時間: 16-6-2010 13:11
都話你地小朋友...
若果唔係6AR 樓主會指明唔係6AR的

好心 冇料唔好亂回帖
作者: ygbujnh    時間: 16-6-2010 13:21
都話你地小朋友...
若果唔係6AR 樓主會指明唔係6AR的

好心 冇料唔好亂回帖 ...
AEWE 發表於 16-6-2010 13:11

大哥哥
若果係6AR 樓主會指明係6AR的

好心 冇料唔好亂回帖
作者: pk456456    時間: 16-6-2010 13:42
回復 86# AEWE

甘如果係6亞樓主就一定會指明?
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 13:56
樓主:「今日同條友打.. 佢用殺拉,21分就升左帝... 我18.19分果陣重要出左3隻肉馬亂佢,殺左佢3,4隻村..
有 ...
tommytomy 發表於 16-6-2010 12:07

始終有個理性討論的人,我認最初我話樓主on9係我唔岩,不過幾秒之後就改左啦,原因都係唔想比佢見到廢事有罵戰
係佢唔知點解會收到,之後post出黎,之後話我挑釁佢,係挑釁佢我就唔會去改
佢自己引用我果句都唔係果句粗口

講真,有打過綠亞,隨機地圖,一睇就知樓主係講緊綠亞/隨機地圖,係d純玩劇果d咩都唔知就將所有歸納去劇到
詳情tommy已經解釋左,好似出面有個200法uuvs哥o既post,我都唔會走去講隨機地圖入面無可能做到,去阻住佢地討論啦
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 14:13
講左隨機地圖咁多個場,你邊一到睇得出佢指明係綠亞?
仲有除左隨機地圖,至尊王,弒君遊戲都係開頭慢慢升上去 ...
ygbujnh 發表於 16-6-2010 13:08

你咁講無得講,最有可能係綠亞,你見過樂古D場有至尊王,弒君遊戲?
我玩左幾年都未見過,隨機地圖9成9係綠亞,其餘係黑森
就好似咁,有個一開POST問韓西土波VS4步國邊個贏,你一見到就知係講緊兵堡啦,仲有其他咩?
作者: 神乂怒火    時間: 16-6-2010 14:16
你咁講無得講,最有可能係綠亞,你見過樂古D場有至尊王,弒君遊戲?
我玩左幾年都未見過,隨機地圖9成9係綠亞, ...
伍大少 發表於 16-6-2010 02:13 PM
人家要死雞撐飯蓋 你都沒辦法;P
最搞笑係樓主已潛水!
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 14:23
人家要死雞撐飯蓋 你都沒辦法
最搞笑係樓主已潛水!
神乂怒火 發表於 16-6-2010 14:16

依個POINT我都解釋埋最後一次了,佢要再駁我都唔理佢,因為已經好詳細
作者: 神乂怒火    時間: 16-6-2010 14:45
依個POINT我都解釋埋最後一次了,佢要再駁我都唔理佢,因為已經好詳細
伍大少 發表於 16-6-2010 02:23 PM

多事一提
剛剛都覺得有點奇怪
為什麼 你 會被圍攻 ;P 真相出來了
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... ;extra=#pid27731484

其實真係好好笑
EVO
1. 出到阿拉伯奴隸兵 = 帝王時代 [仲有咩可能再21分升帝王]
2. EVO派 3隻肉馬 可以衝到塔底殺人3-4村 (?)
作者: 我係鬼仔    時間: 16-6-2010 15:40
我做人做左咁耐,最快見過拜占18分上帝
作者: GLAMOUR    時間: 16-6-2010 15:58

頂唔順,個kenex 真係好lun7 /.\
作者: 伍大少    時間: 16-6-2010 16:02

哦,原來係分身,唔怪得講野一樣,仲以為佢地係一班人玩劇所以同聲同氣
前個POST仲話AEWE係我分身,真係可笑
咁個pk456456?  可否CHECK下係唔係都係佢分身
作者: GLAMOUR    時間: 16-6-2010 16:04
哦,原來係分身,唔怪得講野一樣,前個POST仲話AEWE係我分身,真係可笑
咁個pk456456?  可否CHECK下係唔係都係 ...
伍大少 發表於 16-6-2010 16:02

正宗賊喊捉賊..haha
作者: pk456456    時間: 16-6-2010 16:25
回復 96# 伍大少

正身黎嫁29-.-
作者: pk456456    時間: 16-6-2010 16:25
講埋比你聽
我冇開任何分身~_~
作者: 無.話可說    時間: 16-6-2010 16:34
一睇就知樓主講6 ar啦
都唔知點解有d人死都要係度拗

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006612www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2