查看: 70722|回復: 477
打印 上一主題 下一主題
收起左側

最後一減!星語情侶套裝(男)+32LV男AC.只售$88點卡!

放星語情侶套裝(男)
=======放本人正號32lv男AC.=======
圖如上.
星語情侶套裝(男)+32LV男AC價錢 :
雲起350點($88)
接受雲起點數卡.
詳細請ADD MSN問.

本人為星級信譽玩家.
意add msn :K-h0._.v@live.hk
不議價.你先我後!

#2有少量交易紀錄.
回復

﹡交易紀錄.
最新 : 放出簡約情侶(女) - 3800
   放出簡約情侶(男) - 花漾男子(男)

收入400m g錢 - 2200點
   收入簡約情侶(男) - 3000點
   洗10m經 - 3800已入點數   oscarcheung789@hotmail.com
   洗經 - 友情價
   放出18lv男ac - 6800x3
   完成0%~50%藍E1 - 5400已入點野
   收入野蠻王子 - $60入數
   買入12800x2 - $200入數
   請人代做金E1 - 6000已入點野

收入水藍潮語 - 3000已入點野
   收入野蠻王子+木村潮語 - 3800x2
   收入情侶企領(男) - 3800

放出33lv男ac - 6800x2+3800
   放出MS online 47lv暗手ac - 12800+6800
   放出MS online 裝備 - 6800x2
   放出11lv男ac - 12800
   放出15lv男ac - 6800
   收入11lv男ac -12800
   收入33lv男ac - 12800+3800
   收入交響樂情人新手包(男) - 3800
   放出29lv男ac - 12800
   請人代做藍E1 - 3800
   收入木村潮語 - 3800
最舊 : 收入水藍潮語 - 3800

回復 支持 反對

推推推推推推推
回復 支持 反對

我有咖-3-' 等我問下老婆先
回復 支持 反對

我老婆話睇多陣先~0~
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1  @v@我有2個,睇睇岩唔岩
回復 支持 反對

best魔果個岩岩地;但睇多陣先0.0v
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2
衫仲未更新a0a
唔止甘多哇
回復 支持 反對

幫推 v3333v !!!
回復 支持 反對

我有我有,
48lv im團
52 story團
保証多衫[[onion_40]]
收唔收姐[[onion_73]]唔包介子
回復 支持 反對