打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 比Falcons既一封信

吾好吾打會戰啦,
未來靠你地班年青人了
回復 支持 反對

吾好吾打會戰啦,
未來靠你地班年青人了
  hill神開post做個簡介啦
回復 支持 反對

上款?下款?祝頌語?
回復 支持 反對

副官,玩法,走位全部一樣。最重要你個channel(正),都加清單列明《有我的影片》 ...
PC45 發表於 27-1-2014 23:16

柯南上身?

回復 支持 反對

哈哈哈 好好笑
什麼公會 Falcons? 欺負人? SD高達就是要這種新血一起繼續, 何必咄咄逼人?
回復 支持 反對

哈哈哈 好好笑
什麼公會 Falcons? 欺負人? SD高達就是要這種新血一起繼續, 何必咄咄逼人? ...
2002 發表於 28-1-2014 19:50

上水了 好耐冇見
回復 支持 反對

條片咩都無,玩野咩~
回復 支持 反對

哈哈哈 好好笑
什麼公會 Falcons? 欺負人? SD高達就是要這種新血一起繼續, 何必咄咄逼人? ...

J爺上水了,10年冇見.
回復 支持 反對

認真講句公道說話...

樓主條片只係睇到間房名唱人,但又影唔到房入面有咩人,可能係第二D玩家比樓主自己會D人恰完而開房唱呢(好似星龍XX咁~_~)樓主所為有條片當證據就話FALCONS點唔岩,未了解事實全部就下定論會唔會有D過份?

加上,樓主係個POST入面只係話FALCONS/ENTRUST點衰格同埋恰你,又唔講清楚事情經過。無上文無下理,樓主點吹點屈都得啦,知唔知樓主咁既語氣係好易煽動樂古班花生友誤會?(希望樓主解清楚成件事...)

好啦...話左公道,有D野都擺係心好耐

無錯,FALCONS入面不得不承認係有D人把口真係衰D,郁D就串人什至話「XXX廢,XXXX好垃圾...」心諗你自己有幾勁?最尾你咪又係輸比人地。人地係廢過你,你見好就收啦,仲係到串人又怪唔得人家咁唔LIKE你。FALCONS入面邊個做過D咁既野,我就廢事開名啦,不過樓主單野邊個有份大家都心裹有數,falcons某部份會員真係希望你地收下把口  

其實唔怪得人地唔鐘意同你地玩,有時falcons/entrust睇勝負會唔會睇得太緊,會戰次次用同一種機你唔悶我都悶啦,係就係屈機但咁樣你會感受到真正既打機樂趣咩?(sd原意係想比你地發揮有自己特式既機體)當人地想轉自己想用既機打會,又比你嘈。再講,平時你地街場,除左會戰機仲識用咩?自己用屈機贏左就係到串人,係咪要迫到全間房唔用屈機就生存唔到先,人地唔想同你同場都理所當然

真心講句你地失敗者心理都唔小,有時街場見到你地輸左就係到賴跟邊個廢人累到自己輸,會戰時更顯得明顯。當輸左幾場時,部份人就賴自己會員邊到做得唔好,都好小(什至未見過)你會認係自己衰自己錯。反而聽得多就係「XXX比位啦,XXX要入呀!」基本上會戰黎黎去去都係果4條友,部份人(強調)只同D較強既人,輸左又串對面廢,人地太嬲走場仲追住人去串其實唔出其

In conclusion,falcons/entrust無可否認係部份人人品係有問題,上面所提及過既行為你地自己有無做過就心照啦,但事實上都唔見得晒樓主講d野完全岩晒,希望雙方都反省下。(又晒左成晚打篇唔會有人睇既抒情文/.\...........

btw,希望雙方都留言解決事情,唔好放棄會戰,唔好放棄港服
回復 支持 反對

哈哈哈 好好笑

久未出現的J哥上水了 可惜今日無得同你打 ((mid term

吾好吾打會戰啦,
未來靠你地班年青人了
hillson09 發表於 28-1-2014 08:50

我都就快係20既老年人
btw諗緊點寫destop app/skin
回復 支持 反對