查看: 12840|回復: 134
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對"喜歡你"此族作的調查

呢排,係樂古好多Post都指喜歡你既人搶場
而Post內爭執亦頗激烈
先以我個人來說
我就唔係咁鐘意佢地
Game入面大把人做衰野,搶新手場呀,昆狗呀,等等
都見慣不怪,
但佢地,係連最基本既.敢做.敢認 都冇
拿當然我唔係指全部族員,只係部份
先講講我既觀點同理據

1.族長(左轉)品格有問題
實例1.問人拎掛,就算你機廢用唔到,一個問人拎掛既人,仲有冇咁厚面皮開Post話自己係人手?
實例2.族內部份成員搶低Lv人場,族長不但冇阻止,仲給予支持,串埋一份.
實例3.誠信問題,詳閱其他有關喜歡你的投訴Post,族長企圖以歪曲事實的方法,製造有利局面,敢做,唔敢認.
實例4.亦係誠信同品格問題,因族長曾企圖進入其身為澪泣副族的朋友AC,踢人,搞散人地個族,最後事敗.
2.部份族員對自己的所做的無理行為,如搶場,敢做唔敢認.
3.部份族員對其族長所做既無理行為,給予盲目支持(當然,義氣黎講,我唔會怪你地.)
4.部份族員與其族長夾埋,一齊去對佢地不利既Post歪曲事實

以上係指部份族員,希望某D冇做過既唔好誤解.

係呢度,我亦都想招募反喜歡你既聯盟
當然唔一定要做衰野
唔一定要去搶佢地場
軟式既可以以後唔同佢地族既人交易
唔放點比佢地
唔做佢地帶升生意
唔搵佢地帶升
等等~
自願者留名

另外給予回頭是岸者支持
退族既人,我絕對唔會再為難你地
即使係以前有份做衰野果D
可以既往不咎,亦歡迎你地加入我地族既大家庭~
我自問唔係咩好人,亦都唔係一個優秀既人
但非君子也,亦絕非小人.
單選投票, 共有 85 人參與投票 查看投票參與人
18.82% (16)
16.47% (14)
5.88% (5)
58.82% (50)
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
澪。 -8 請注意用字

查看全部評分

回復

你講個d野真係無錯..我十分認同..on9團長唔管白痴仔團員
自己仲白痴..問人拿掛開post人手揮手區
自己咪又係一個掛9.機廢用唔到掛.笑左
宜家成個垃圾團出曬名..出曬名=臭團=垃圾團

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
澪。 -8 請注意用字

查看全部評分

回復

sor我冇問人拎掛.係._____井井_____.<不知第幾手比個掛我,佢比掛我之前我有話過會比gm捉.
回復

唔該大家幫上名來 

我私人比10m (小小心意)

thx大家
回復

我已經開左po講sor.係你地唔比機會我.仲有你好朋友星月都有份散你個零泣族
回復

我已經開左po講sor.係你地唔比機會我.仲有你好朋友星月都有份散你個零泣族
kit:] 發表於 25-8-2010 15:24

佢有份?但佢已經同我道左歉
而你話講左Sor
對唔住,我淨係睇到你對豬尾佢地講Sor
咁想搞散我地族果件事?_?
不了了之?
回復

好彩唔係我~~~~~
回復

ok冇野囉-.-你地憎0泣 唔關我事
我同飛豬1直都係好兄弟黎 成日仲有出街~_~ y要搞散自己兄弟個族-.-?
本身我都想入0泣嫁 係條丫魚係到我廢事搞到佢唔開心之ma
加上果陣同你地講 你地鐘意點搞就點搞 我唔理 家頻講過 電話又講過
係你地唔聽-.-關我_事咩
你比人圍插唔好拉埋我落水啦 小氣鬼  你打定輸數吧啦
回復

乜春野-_-
回復

ok冇野囉-.-你地憎0泣 唔關我事
我同飛豬1直都係好兄弟黎 成日仲有出街~_~ y要搞散自己兄弟個族-.-?
本身 ...
愛情結晶品 發表於 25-8-2010 15:37

果陣妍話好憎零泣d人姐.ok唔關你事得未
回復