樓主: lovebb456789
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 龍乂沙加冇品d定 紫風幻影冇品d!

甘你出街俾人打,  你吾打番佢,  企係到俾佢打@o@?"..
容忍都有個限度吧xD?
γαη☆° 發表於 11-3-2009 04:28
睇返一樓 我都係睇到有人係咁打字

原來你係遊戲入面俾人奚落一下 就話冇得容忍

真係收家
回復

睇返一樓 我都係睇到有人係咁打字

原來你係遊戲入面俾人奚落一下 就話冇得容忍

真係收家
[S]chaser0603 發表於 11-3-2009 18:34

你有冇睇清楚開POST果條友話緊邊個嫁xD? 吾該"
我有俾人奚落咩..xD?  打機都係諗住玩得開心,
打機打到受人氣, 吾出聲?  玩黎做咩?  
回復

其實我都覺得d人好辛苦
打機為娛樂, 點解又要玩勾心, 又要成日係度互相咒罵呢?
咁樣玩法會開心d咩?

係game度打得幾好幾勁都好
係現實中你都係你自己

唔通係game度你會為左自己打贏阿邊個邊個
而係現實中同你d fd/同學/同事講你打機打贏左個勁人
佢地會話你勁仲同你去慶祝咩?=.=
回復

γαη☆° 發表於 11-3-2009 18:50

開post條友 有講明話緊紫風咩 佢寫埋龍沙加係最頭

問緊佢兩個誰冇品 係你自己講得人只講紫風

知你係紫風老婆了 幫佢幫到出晒水 吾該啦

受人氣? 好似係你老公實日 拎人來出講 唔好幫到出汁啦 吾該
回復

嘈,解悶其中一種,打機無野做悶到玩罵戰
回復

2個都係fd點投- -"????
回復

2個都係fd點投- -"????
poohpk 發表於 11-3-2009 20:50
而家唔係選舉投票........
只係就成件事而投你心目中覺得冇品既人..............
再一次證明太多人對人不對事......幫親不幫理
回復

其實我都覺得d人好辛苦
打機為娛樂, 點解又要玩勾心, 又要成日係度互相咒罵呢?
咁樣玩法會開心d咩?

係game度打得幾好幾勁都好
係現實中你都係你自己

唔通係game度你會為左自己打贏阿邊個邊個
而係現實中同你d fd/ ...
傻敏敏 發表於 11-3-2009 19:20

有同感
回復

紫風幻影.個人認為.
回復

γαη☆° 發表於 11-3-2009 18:50
打機打到受人氣 唔滿意咪唔好玩囉

成個細路咁 想唔受氣既 一係就俾錢買勁裝 一係就離開呢個遊戲

魚與熊掌呢個道理你明唔明?

睇D 帖咁耐 你最能多廢話講 咁得閒去買點數衝裝打魔塚啦

個個開帖話你 你就要應哂 唔該你留返d氣留黎收尾果幾年仲好啦
回復