查看: 14181|回復: 103
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 尚香ser職業勁人

以下只係我所知所見既人物 如果大家都有勁人識既 都post下
弓>>>蜀國 殘光 同摸虫既一個人 (忘了名字)
斧>>>好少見人玩 唔知
扇>>>pk來講 唔知@@可能扇係俾人蝦既一個職業
環>>>吳國 我是耕田
爪>>>魏 定 蜀 暴力豪少 吳 人中戰龍
槍>>>本來應係蛇乂撒假(佢好似轉左職)
劍>>>蜀國 星晴月光(應該係呢個名)
刀>>>太多勁人 eg 吳國 >紫影幻風  蜀 >霸刀 ,希蜜
棍>>>好少見=0=
杖>>>唔知
舞>>>唔知
回復

大家如有識既人 歡迎post下 等大家識下都好=0= 得閒找佢教量下 haha[[bao_36]]
回復 支持 反對

某職業中 佢數1數2果個人 可以代表個職既勁人
回復 支持 反對

槍 > 沙加?(唔記得佢全名係乜,只係記得佢上過勁人專訪)
棍 > 少風
回復 支持 反對

槍  你係唔係想講龍乂沙加??
回復 支持 反對

蛇乂撒假 姐 龍乂沙加 槍冇錯係佢 但佢好似轉左職
棍>>>少風呀 聖神寒風果個?? 因為前排見佢仲係5品 而家好似4品左 嗯嗯 佢都幾勁下 棍來講
回復 支持 反對

蛇乂撒假 姐 龍乂沙加 槍冇錯係佢 但佢好似轉左職
棍>>>少風呀 聖神寒風果個?? 因為前排見佢仲係5品 而家好似4品左 嗯嗯 佢都幾勁下 棍來講
蜀國大師 發表於 2-2-2009 15:28

冇錯,就係 龍乂沙加 ,但我唔覺佢轉左職
係聖神寒風的少風呀,佢 d 裝唔算最 top 但都好勁
回復 支持 反對

佢d妝 真係一d都唔top 印像中 秘文普通 冇金妝 符玉幾件係紫 1~2星期前見過佢 仲係5品 可能而家 改變左啦 咁就唔知啦=0=  不過聽講佢pk技巧幾好
回復 支持 反對

7# ~用戶名~ 棍來講 少風都可能話係代表者
回復 支持 反對

小左戟wo@@
回復 支持 反對