打印 上一主題 下一主題
收起左側

真係火都泥埋

關閉 [複製鏈接]
[[tk_30]] 昨天在瘋宅訂了LG KS20...上埋3台,瘋宅話KS20上台一定要用3Xplorer果個上網plan...機未到手,未有貨...
但上網好多人話KS20根本用唔到3Xplorer因為佢只係個java程式...
即時心寒一寒...難道28 x 10 (簽1年+ 包2個月) ge上網費係白比?仲要無得上網?
真係火都泥埋,如果唔用得又要KS20上台指定要用3Xplorer個plan 算咩意思? 誤導?
本來就想用smartone...但電話費唔係我比,我阿爸比,no choice...

今次故事教訓我地no money no talk ge道理

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
WiNDS*自由之風 -5 請到手機版討論

查看全部評分

回復

同佢嘈過,,,,,
投訴
回復 支持 反對

kek仔 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

佢呃你用到3Xplorer果個上網plan?去消費者委員會告佢
一定同你做好個plan(唔得同你換機都得) 一定得 因為上次我家姐部機唔知做乜
一去消費者委員會告佢 佢淆到送部電話我家姐
回復 支持 反對

原帖由 kek仔 於 10-3-2008 18:56 發表
下次睇清楚d先  -口-'

無得睇ga -口-...不是和規格有關,而是實際run的問題
回復 支持 反對

係我就直接去佢間店嘈啦--上次都係咁...我同佢嘈..佢就比番多樣野我
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

請看#4 搵消費者委員會罵罵佢  呃你話做到果個plan但實際上做唔到  應該罵得到 一定會賠唔洗驚(瘋宅都系公司 唔敢玩野)
回復 支持 反對

下次唔好再俾佢fake 咗
回復 支持 反對

原帖由 VanLi 於 10-3-2008 19:05 發表
請看#4 搵消費者委員會罵罵佢  呃你話做到果個plan但實際上做唔到  應該罵得到 一定會賠唔洗驚(瘋宅都系公司 唔敢玩野)

多謝你ge意見...不過都要等機到再算...不過多數用唔到...Windows Mobile根本唔係用java ge程式[[tk_36]]
回復 支持 反對

投訴佢!![[tk_40]]
回復 支持 反對