樂古Nakuz

標題: 好開心啊~!!!!!我唔使再用VPN啦 對VPN講88~~@@ [打印本頁]

作者: soderek9687    時間: 1-9-2010 16:38
標題: 好開心啊~!!!!!我唔使再用VPN啦 對VPN講88~~@@
金日我就打機啦 玩AOC係<NAKUZ> 點知~~~見到我個ip唔同左 跟住我就諗會唔會入到彩虹??
跟住去試下 哇哇哇!!超快啊!!!!!入人場完全唔lag啊 唔使再用vpn啦!!!!!正啊~~~~連ip都唔使轉啊
好ya~~~~~~!!!!!!~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~@@hahahaha~~
作者: 俊伋    時間: 1-9-2010 22:17
金日我就打機啦 玩AOC係 點知~~~見到我個ip唔同左 跟住我就諗會唔會入到彩虹??
跟住去試下 哇哇哇!!超快啊! ...
soderek9687 發表於 1-9-2010 16:38

你用邊間??
作者: 07101519    時間: 1-9-2010 22:19
你唔好甘老定,小心你聽日要用返vpn :lol
作者: 悲傷的思念    時間: 1-9-2010 22:53

可5可以教教點用轉ip...thx= ="
作者: soderek9687    時間: 2-9-2010 13:50
你唔好甘老定,小心你聽日要用返vpn
07101519 發表於 1-9-2010 22:19

點解咁講?????=3=..
作者: 07101519    時間: 2-9-2010 14:02
點解咁講?????=3=..
soderek9687 發表於 2-9-2010 13:50

你到時要用vpn先入到就知咩事  ;P
作者: soderek9687    時間: 2-9-2010 16:40
=3=唔知你講咩@@你好黑心啊
作者: ★♂狗狗♀☆    時間: 2-9-2010 17:55
插分享器 ip轉唔同左啦 哂氣

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent2006612www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2