打印 上一主題 下一主題
收起左側

星夢職業技能價錢表

關閉 [複製鏈接]
魔影術三 我賣過34m加紫天環

[color=red]這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

暗之力
1.npc  2.npc 3.npc

光之盾
1.npc  2.npc 3.npc

黑魔刃
1.npc  2.npc 3.npc 4.npc

魔法之怒
4-5m

幽暗魔力
1.npc  2.npc 3.npc 4.npc

黑魔彈
1.npc 2.npc 3.npc 4.npc

魔影術
1.npc 2.npc

夜星之力
1.npc 2.npc

魔法之泉
好似見過7千

血色月蝕
1.npc

[ Last edited by 。奸仔。 on 2006-7-5 at 06:08 PM ]

這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

魔泉我見到5000~8000~

[color=red]這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 反町◎笨貓 at 2006-7-3 14:01:
魔影術
1.未有  2.未有 3.20M~30M 4.5M~10M 5.30M以上

我想問樓主...3lv個魔影術反而高過4lv魔影術?!

這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by alexander18 at 2006-7-5 21:09:

因為3lv果果要打大福立普先有....
而且冇乜人打同埋小出隻怪....所以貴d

回復 支持 反對

Originally posted by alexander18 at 2006-7-5 21:09:

十分正常
技能價錢是看出的機率而定的
出得多就平,出得小就貴

回復 支持 反對

魔彈術
1.npc 2.npc 3.npc

幻靈咒
1.npc 2.npc 3.npc

疾影
我收左3m

閃影咒
1.npc

魂彈擊
1.npc 2.npc

烈日光輝
1.npc 2.npc

閃電符文
1.npc 2.npc

禦魔
見人放1m

電光爆彈
1.npc

魔影
4.21m

[ Last edited by 。奸仔。 on 2006-7-5 at 11:35 PM ]

回復 支持 反對

閃影咒2唔係絕左咩,點會10~13m咁平呀
上次見人賣35m

魔銃技:聖光雷獸1lv 1~2m 2lv16m~20m 3lv不詳 4lv不詳 5lv不詳
電光爆彈1lv npc 2lv18~20m 3~5lv都係2m~5m
閃文1,2lv npc有 打後唔知道
烈日1,2 npc 3lv30m~40m 4lv3m 5lv不詳
閃影咒1lv npc 2lv35m 3lv5m
幻靈咒1,2,3 npc 4lv1m 5lv不詳

[ Last edited by poonwaion on 2006-7-5 at 11:19 PM ]

回復 支持 反對

我最想知目引5幾錢- -

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
聖光雷獸1~~7500

回復 支持 反對