打印 上一主題 下一主題
收起左側

星夢職業技能價錢表

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
Originally posted by 路人981 at 2006-7-3 22:18:
可不可以以2星期至三星期前時間為準-w-

赤之星1/2/3/4/5       npc/npc/npc/10000/30000上下
鐵之星1/2/3/4/5       npc/npc/npc/7000-8000/15000上下
挑撥1/2/3/4/5          完全不詳= = 只知五級很平...5000都有
狂戰士體1                20000
烈火鬥氣1/2/3/4/5    npc/npc/npc/npc/50000左右  ←這個不肯定
烈火爆劍1/2/3/4/5    不詳。沒學4和5= =
赤星爆炸1/2/3/4/5    npc/npc/npc/不詳/80000上下
炎之力1/2/3/4/5       npc/npc/好似80000以上吧/不詳..2m左右掛/10000或以下
狂戰士之怒1             15000上下  
赤紅風刃1/2/3/4/5    npc/不詳/1m-2m/不詳/好似好貴..10m  ←不肯定
火神召喚1/2/3/4/5    8000/忘了/不詳/8000/不詳
精準目標1/2/3/4/5    8000/不詳/2-3m ←不肯定/10000/不詳

有好多不知道的不敢亂咁作-_-''
希望沒有錯吧^_^''

以上資料只供參考._.

赤爆4~~~30000上下((上次有人問我3M要唔要~~~果時冇錢~~冇買))
火神召喚1~~~30000上下((我同人收3M))

[ Last edited by 不死之謎 on 2006-7-4 at 01:06 PM ]

這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
烈火爆劍1/2/3~~~npc/npc/npc

笨貓~~~我6樓錯野~~~改番

[ Last edited by 不死之謎 on 2006-7-4 at 12:40 PM ]

這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 反町◎笨貓 at 2006-7-4 12:43:

請問你改左咩呢?

當我冇講過~~~搞錯野- -bao_34

[ Last edited by 不死之謎 on 2006-7-4 at 01:06 PM ]

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 路人981 at 2006-7-4 12:51:

赤風紅刃可能沒有吧=_=''
但...赤紅風刃我幾得好似有.....
去圖~_~

下= =咁我咪比人呃左- -我收左3M

火神召喚我亦都收左3M

[ Last edited by 不死之謎 on 2006-7-4 at 01:07 PM ]

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
聖光雷獸1~~7500

[color=red]這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
赤星爆炸4現時個市價20M上下...
回復 支持 反對