打印 上一主題 下一主題
收起左側

星夢職業技能價錢表

關閉 [複製鏈接]
魔彈術5 1~3m

幻靈咒4 2~3m/5 5m

疾影 好難講,好彩既話有人3~6m放俾你

閃影咒2 10~15m/3 5~7m

魂彈擊5 1~2m

烈日光輝3 8~15m/4 2~5m/5 2~6m

閃電符文3 5~10m/4 6m /5 10~15m

禦魔 1m

電光爆彈2 10~18m/3 2m/4 2m/5 2~4m

聖光雷獸1 8k~3m/2 5~10m/3 1~2m/4 15~25m/5 20~30m

仲有

魔動既血色3係50m到,升緊

魔動既目引5係60幾m到
--------------------
個價應該同依家個市價差唔多

[color=red]這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by abs3202 at 2006-7-8 19:43:
治風1幾錢家=.=????我聖0 37lv要買治風1,

治風1如果我冇記錯好似係npc技呀可

這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 寂寞﹏童話 at 2006-7-23 01:40:
製彈術4= 4000  5=6000
幻靈咒1m2..見到人賣-0
迅雷=2000
閃影術3=2m,,
鐵彈擊3=2000 4=8000 5=11000
氣彈射4=8000  5=13000
雷之閃影2=8000 3=7500 4=9000 5=17000
天眼=1m5

以上價..我唔知有無錯=.=..

閃影術npc有的

迅雷要1m~3m

天眼1~5000

雷閃5要5m

爆雷追擊2 1m/3 1m/4 1m/5 8k

雷神1 1m~5m/2 3m~5m/3 1m/4 5~10m/5 8~15m

集中精神1 1~3m/2 3~5m/3 2~3m/4 太小人打到,10m以上/5 1~3m

這帖子是由 。咖啡。 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 寂寞﹏童話 at 2006-7-23 13:08:

唔通..我見到既...係水魚.___."

物價上升,唔知你玩果陣係升價前定升價後

回復 支持 反對