查看: 3064|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 不以再以大陸遊戲素質來估計台灣遊戲素質

關閉 [複製鏈接]
好多post就話大陸AION外掛橫行,擔心台版一樣
但係我唔係太擔心,因為台灣既收費遊戲防外掛真係做得好好
最少有一隻我知係冇,就係WOW,未聽過有外掛

而家佢個代理唔係爛燈,雲起果D
而家NCSOFT自己係台灣既公司代理
我信點都唔會整死自己一手一腳整出黎既遊戲掛

至於大陸多外掛,無論收費免費大陸都多外掛嫁啦,
仲有個代理係盛大,唔係NCSOFT本身,
回復

你post 既原意係咩
你想做官方人員?
回復 支持 反對

你post 既原意係咩
你想做官方人員?
111111a 發表於 31-5-2009 19:02

叫D人唔好以為大陸多外掛就搞到自己都驚台版都多外掛姐
回復 支持 反對

希望佢真係好似wow咁啦[[onion_53]]
回復 支持 反對

wow真係超長久,咁多年黎都係遊戲榜頭3位置
仲要冇咩外掛
回復 支持 反對

wow都是副本為主 以外掛都是打材料 練功為主 wow戰場都試過有加速器 不過最後都冇再出現 希望aion唔會一有外掛出現 就搞唔掂= =
回復 支持 反對

呢個我有少少認同
大陸版而家好多加速挂...fs秒殺一個部隊都見唔少
慶幸我玩緊既server無咁既狀況..
回復 支持 反對

仲有一樣,希望官方會ban大陸ip
廢事好似wow咁
變左排隊王之怒
回復 支持 反對

無外掛就最好啦
回復 支持 反對

其實大陸外掛多, 只係開服免費30天既事, 收費後, 不論人數同外掛都大幅回落

加上AION同WOW都有好多相似既地方, 都係雙方敵對互殺, 40級後想去深淵掛機,

好快就比敵方P死, 只係送點數比人, 深淵點數裝又係綁定, 想用外掛升級打寳難上加難,

同樣係月費制, (大陸係以秒計錢) 打錢工一定要收入比交月費既錢多, 先會多外掛,

最重要係代理既態度, WOW唔係話冇外掛, 你冇聽過美國成日鎖AC咩?

比你掛到頂級,神裝又點, 只要"永久"鎖你, 就咩都冇晒, 如果代理只係鎖AC 2, 3日,

邊個會怕你? 好彩NC係"發行商", 唔係"代理商", 應該唔會玩"短炒"

一隻GAME冇外排, 可以話冇可能, 有商機就有外掛, 玩家唔自律又會用外掛.....

人性係自私既, 唔玩又要BID, BID到就攞來賣, 版主都帶頭炒賣, 又唔賣得多錢,

唔玩送比人玩好過啦, 人格只係值果一百, 幾十蚊?

MM收到個"璀璨紀念包", 雖然只係得兩隻DVD, 不過都包裝得幾精美,

仲要用掛號寄來, 証明NC都幾用心

希望會係一隻良心經營既GAME啦
回復 支持 反對