查看: 1853|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 有關更新後任7的新分工方法(用2.8的廢物可忽略)

關閉 [複製鏈接]

自從改版後,大家都合左同抽左好多s/ss機,對於升機所帶來的龐大經驗值(無正升技1要4000經,升技2要8000經,恐怖),當然係用刷任黎解決,不過原作任d經少左,而任7 d經多番,變左好多人開始回流番任7度升機,但由於待機室變3d關係,好多人都唔知點分工,有見及此,開了一個post來教大家分工(就算用qq卡的都看看),希望大家升返快d

首先係基本打法,有人post左,自己睇下(我唔講)
炮火的戰艦升機需知 (新手/成日俾人踢必讀)

在分工方面,本人講過,由於更新左3d關係,有d人唔知自己要打邊度,所以本人放左張圖黎說明

首先按參加,就會有個房內的玩家名單彈出(好多人都識),跟住睇下自己係名單個排位黎決定打邊度,如下

都係怕你地睇唔明,解釋下對於show了參與人士的名字,十分抱歉)
在上圖第一位的走鬼戰神(座天使個位)為第一位,佢會係第二關的最左邊出現(近防),所以佢會打防

而本人(用s地死個位)係第二位,會係第二關的左2出現(近攻),所以我會做k3或打攻(如果第一位係玩qq卡的,咁就唔同啦,第二位就要打防啦)

第三位係Dominicr(用正義個位),會係第二關的左3出現(又係近攻),所以會做k3或打攻(視乎第二位打咩,如果係卡場的話就要做曬兩樣,因為第二位要打攻)

至於第四位係gp0113(金屎塔個位),會係第二關的最右邊出現(近輔,一開波就可以打),所以負責打輔(卡場都係打輔)

如某方完成自己個part,就請幫下其他人啦!!(送上圖,係更新後打任7升機時拍下的)

今晚就係雙經啦,希望大家能夠快速地升機啦
回復

識打E7既一到第2PARK就知打咩位啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

多謝分享

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
ttimecrisis4 -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

今日先見有人識esc但唔知自己打邊度
回復 支持 反對

一開波咁快要推番上去,仲要連帖,真係冇咩人睇-.-

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
ttimecrisis4 -10 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

喂名排名咪得囉
房主就唔駛理啦
防/攻k3/輔
即係順全落名
1.
2.
3.
回復 支持 反對

自從改版後,原作任d經少左,而任7 d經多番,變左好多人開始回流番任7度升機,而由於待機室變3d關係,好多人都唔 ...
erictung 發表於 26-2-2011 15:31

走佬戰神?_?錯字吧
回復 支持 反對

回復 8# victorclli

已改回,睇錯字
回復 支持 反對

感謝大大分享~
回復 支持 反對