查看: 8240|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [要求吾高]$2000以下手機

關閉 [複製鏈接]

要求:有wifi
       可用發音字典
       至少500mb容量 (裝歌,相)          <---Micro SD擴充都得
       Android 1.6機以上

*最好有yahoo/google mail接收,send

SAMSUNG Galaxy Gio
ALCATEL OT918N

上兩個手機好嗎??(EY3P哥suggest)
回復

預計幾多?" 因為以上四部都... 唔好
回復 支持 反對

預計幾多?" 因為以上四部都... 唔好
EY3P 發表於 31-1-2012 17:41

1千幾-.-..
其實我只想要有wifi,查字典,聽歌的手機
ALCATEL  OT918N唔好咩?
回復 支持 反對

1千幾-.-..
其實我只想要有wifi,查字典,聽歌的手機
ALCATEL  OT918N唔好咩? ...
on9二號 發表於 31-1-2012 21:28

若果金錢許可的話 . 不仿考慮 DEFY /DEFY + 2XXX$ 性價比較高的機型
一千幾的話.. 可以考慮Galaxy gio 或 你所講既 ALCATEL  OT918N
回復 支持 反對

若果金錢許可的話 . 不仿考慮 DEFY /DEFY + 2XXX$ 性價比較高的機型
一千幾的話.. 可以考慮Galaxy g ...
EY3P 發表於 31-1-2012 23:59

Galaxy Gio = Galaxy Gio S5660?? <--$1680??

Galaxy gio , ALCATEL  OT918N .....邊部好d??
其實2部係咪有wifi,字典,聽歌 programs= =?

thx for your help
回復 支持 反對

Galaxy Gio = Galaxy Gio S5660??
on9二號 發表於 1-2-2012 16:41

Yes.. !! 兩部皆沒有"預載" 字典. 需自行下載 . have Wifi . 呢兩部相比係 Gio 更佳!! .
回復 支持 反對

Yes.. !! 兩部皆沒有"預載" 字典. 需自行下載 . have Wifi . 呢兩部相比係 Gio 更佳!! . ...
EY3P 發表於 1-2-2012 17:08

<---手機ass-_-
可5可以幫下我find...邊到有字典for 呢2部手機 thx!
回復 支持 反對

on9二號 發表於 1-2-2012 19:59

WALKMAN啱唔啱你
回復 支持 反對

on9二號 發表於 1-2-2012 19:59

絕大部份 Android 機都可以用同款既字典
回復 支持 反對

絕大部份 Android 機都可以用同款既字典
EY3P 發表於 1-2-2012 20:47

re EY3P: 有冇網?=.=..
    re longpeter: 你覺得better than Galaxy gio, ALCATEL  OT918N??
回復 支持 反對