打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改]E-T~【討伐之蹤跡】Ex2,50版~意見及下載

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ︴小蚊〞♀ 於 2007-4-10 14:45 發表
羅賓攻11+18啦喎,,,都好勁嫁啦

我就覺得羽弓要改返廢少少..

攻速快,行得快,哥德都防到...好多兵都唔夠佢黎啦....

我認為要改一改-___-”

同埋鐵會唔會改份難合呢,,,又艾息 又哥又 長弓-”-...

如 ...

羽箭而家都好正常下= =因為佢e隻兵好有問題~~改小小野都會變化好大小弟唔敢亂黎@@~~
鐵同哈方面= =師兄有冇用過鐵同哈打~~鐵你嬴的 同埋鐵同哈打城方面~鐵明顯係比哈著數 因為不會因為有兵阻擋而扣攻~而哈佬就行得快d~@@
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁如果我整係一入比石果度就自動用金肉木換石呢@@?

因為鐵同哈係ex後版加難合之原因,小弟可能會在新版加強哈同鐵,希望大家比比意見~~

回復 支持 反對

原帖由 食屎佬 於 2007-4-11 02:26 發表
咁如果我整係一入比石果度就自動用金肉木換石呢@@?

因為鐵同哈係ex後版加難合之原因,小弟可能會在新版加強哈同鐵,希望大家比比意見~~

讚成讚成....鐵,好難合呀 一定要加強,一定要加強∼”
回復 支持 反對

發現左一個小bug,版本2,15
係4p位,del塔後係堡底既敵人冇變做1血
回復 支持 反對

原帖由 §車§ 於 2007-4-13 05:42 發表
發現左一個小bug,版本2,15
係4p位,del塔後係堡底既敵人冇變做1血

問題小弟會跟進,將會下一板更新時修正~thx
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 leeming 於 2007-4-14 05:29 發表
5p個位大暴走之後...d鐵野豬竟然有肉...成600幾肉一隻..成幾隻訓係度搞到起唔到門
仲有4p個位..開始買到弩炮...買左幾次之後買唔到= =

弩砲問題已修正,新版時會解決,

同時小弟想講講新版遲d有咩改變~
d bug唔多講~
-威仔微量減弱
-自堡由400+450 加至 450+450
-象象+100血(波斯文明出象象時只加5攻)
-波斯文明~馬車+50血
-哈,鐵各+2攻
-新增奴隸(不是精銳)取代精銳奴隸
-新增土火(不是精銳)取代精銳土火
       上述兩隻合(不是精銳)兵條件和出路沒有改變
-而精銳奴隸和精銳土火則分改為
  精奴隸-奴隸+精銳拜騎
  精土火-土火+精銳西火
-e兩隻兵(精銳)能力值提升,同時沒有任何出路
回復 支持 反對

建議
60 kills時比多10石
because 要出重馬差10金
回復 支持 反對

原帖由 kv8766 於 2007-4-15 08:29 發表
建議
60 kills時比多10石
because 要出重馬差10金

@@重馬既意思係 遊俠定係馬弓= =~?因為e個問題小弟都有諗過 但係可以加左之後會有d問題~你升左馬弓@@但係人地多左10金 可能仲勁左~~
要考慮下
同埋小弟想問師兄= =玩左et幾耐~~10石係換唔到10金 要20石a_a~XDD
回復 支持 反對