查看: 13806|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[職業]我係新手,唔知玩咩職好,請入黎教教[已解答]

關閉 [複製鏈接]
我係一個[新手]
唔知玩咩職好
但係有d條件:
1.我要pvp勁,最少唔死得
2.我要升lv快ge~因為我好冇耐性
3.教埋用咩族
4.教我用咩裝好(pvp裝當升lv裝用應該得ge..)

請講埋點加~仲有詳細ge資料,講番點解o岩我

[[另外,我fd比左 禮左右,福上下,星古,獨頭,+左ge外星頭,仲有天玄s 星s 新月劍 天馬劍盾同20m比我呢個新手玩
咁你地幫我睇睇我應該玩邊隻職~]]

冇左聖靈使因為冇位同埋我一定唔做聖靈(冇著數,冇用,pvp廢,物攻廢,又要錢買技,晒時間ge職!)(各界聖靈使,sorry~)
唔好叫我用聖靈呀!!!!

單選投票, 共有 23 人參與投票
8.70% (2)
13.04% (3)
30.43% (7)
13.04% (3)
0.00% (0)
0.00% (0)
17.39% (4)
0.00% (0)
0.00% (0)
17.39% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 2樂點 -9 收起 理由
日餅瞄王 -4 欠問題類別
反町◎笨貓 -5 請於24小時內補回問題類型(詳細請看本 ...

查看全部評分

回復

要咁勁ge職好難搵--
要升得快就同人一齊組...做引/爆手都ok
搵錢係道具使ge強項--魔動係勁但係d技買到你窮
5,6我未打過--所以唔知
第7呢...用魔銃...
好似魔銃最岩你--
點法!?加智加到20全速
仲有...你好似post錯區--

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
反町◎笨貓 + 2

查看全部評分

回復

全部職玩曬= =
冇聖靈ge-.-

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
日餅瞄王 -4 無意義回覆

查看全部評分

回復

唔好玩...幫下我啦!!
玩野ge,去..x啦

有咩職岩我要求呀?
回復

原帖由 kitjackie 於 14-8-2007 20:20 發表
唔好玩...幫下我啦!!
玩野ge,去..x啦

有咩職岩我要求呀?

魔銃唔好咪玩靈鬥lo--
高攻...防又ok..
pvp就...一般啦-v-
d技都唔算太貴...
要平ge話玩守劍...唔駛勁裝...d技又唔貴...

評分

日餅瞄王 + 2

查看全部評分

回復

唔係錢ge問題,係職業問題
我係要升得快同玩pvp,
唔夠人地p就死火啦!  
仲要上邊d要求tim呀~

冇話過魔銃唔好(nc都魔銃啦)只係想問有咩職岩我要求
回復

頭像被屏蔽
回復

亞斯人唔好用,命回太低,生命少,用黎pk就差唔多..
回復

你太高要求了..
職業係無十全十美既..
想升lv快..就守護使(輔技輔人 ),靈鬥(爆怪),魔動(爆怪),守劍(引怪)
想pvp就魔統..亞斯人

評分

日餅瞄王 + 2

查看全部評分

回復

原帖由 S!u浩☆ 於 16-8-2007 21:43 發表
你太高要求了..
職業係無十全十美既..
想升lv快..就守護使(輔技輔人 ),靈鬥(爆怪),魔動(爆怪),守劍(引怪)
想pvp就魔統..亞斯人

完全同意~~
樓主你太高要求啦....無可能岩晒你D條件....
要知道如果有個職業好似你講咁勁係會破壞遊戲平衡的 = =
要pvp勁,升lv快<<<<我會建議你揀魔動  爆怪勁  夠防既話做埋引爆手都得
點法30智後全速~要用鐵天馬就+21力

至於60lv前自己去打海寧, 我可以同你講係無可能~~
點解無可能呢? 首先得你自己一個打, 所以識定怪都無用  又未夠lv用勁裝~
同埋你魔防2千幾隻王都仲爆得你入~~物防有2千幾佢先打你唔入~~就算你屈速玩回避, 隻王身邊咁多怪總有一隻打得中你 =.=
隻王仲識係咁放技打你  加埋D細怪圍你~~好易無命~
而且你同隻王既lv差太遠 (你話60lv前嘛) 打佢唔入  你1 1 2 2咁扣佢, 佢回避又高  未扣到隻王一半都爆裝啦下話?? = =
所以~~唔好發夢~~唔好去送死 = =" (原諒我咁直接 -3- )

龍殿同地殿我都未打過所以答你唔到~~

你有星鼓同外星頭升lv一定唔係問題 - -"
講真聖靈好有用   參唔多升lv升得最快既一個職業 = = (入組淨係幫人補血補mp就有經吸 =v=)
仲有聖靈都唔係打手要咁高攻做乜 = =? 最緊要肯做野, 回血回得多就得啦
同埋係正職技都要用錢買架啦....
除左聖靈技仲有好多技都貴到嚇死人架.....魔動技就係一個好例子....

p.s 解任唔一定要做獨行俠既....組多幾個人一樣可以好開心~~

以上純粹個人意見~~不喜勿插~~

評分

不死之謎 + 2

查看全部評分

回復