打印 上一主題 下一主題
收起左側

點為之高手 !@@ 其實呢個標題已經過去佐 大家唔使回覆架喇 一陣有人又話我地炫耀

關閉 [複製鏈接]

我明你既意思 不過無話屈唔屈文明
凈係話大家文明差唔多既時間~ 咁樣打就唔可以咩
封人唔識點封都得  要睇下點封人
同埋如果對方勁既話  一樣要拆到  所以睇下對方點拆
有d人被人封佐就係度等死  都唔諗下點解封
凈係講佐一句  呢d叫高手 凈係識封人
如果你聽到 心點諗呢?
回復 支持 反對

兵堡有得合兵...

高手應該係果d無論其他人有冇合作.
都可以用控兵嬴人既玩家掛
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

的確,劇情係比較易變高手
全要係因為劇情要理既野小好多
集中係某個位就夠
對玩開劇既人
好多玩綠亞都會集中係某個位
回復 支持 反對

最緊要有品  發揮個國家到最好就係高手
回復 支持 反對

兵堡依家玩得多都悶-,-
成日俾樓主話我龜兵, 城入面得1隊就話我龜- -
講真牙,,,雖然你話TEAM1同TEAM2分開
但係TEAM1入面既4個人都係分開玩架=____=
成日俾樓主咁寸..好無癮 29小茶=_=
回復 支持 反對

唔鐘意咪以後唔好同我一齊玩咯~.~
又無迫你  你唔鐘意我既玩法 你自己同人地打
龜兵我唔鐘意~.~
回復 支持 反對

-_________________-'
但係我想同你玩=v=
我唔係龜兵囉其實..
只不過我鍾意...應該話我習慣係2-3隊一齊出..
唔係話自私驚俾人攻,
只不過感覺上幾隊一齊出效果好似好d...
你用弓兵都無理由一隊一隊出啦_________
算我講得多你又話我29=-=
回復 支持 反對

回#17

使唔使解釋多一次俾你聽點解唔應該等2-3隊先出兵喇 你覺得唔係叫龜兵
同盟人地係出面圍緊戰  你又唔出  搞到同盟要3v4
我地又無用bug 出兵同對面差唔多
你出兵遲 同盟死哂你先出兵阿?
所以你想2,3隊先出  可以  搵你班fd玩咪得
如果你真係呢樣野都夾唔到既野 我真係唔應該同你一隊玩喇
又唔聽人意見玩 點贏人地

因為每個人都有每個人唔同既玩法  想合作當然要改下自己壞習慣 配合人地3個  
我唔係話你29~弓兵點解出得少唔勁
有同盟幫手做 盾咪勁咯~ 點解馬雅加盾贏土 因為土少血   你馬雅出得少兵加盾 一樣贏土火  如果你唔出  咁d盾白白送死  
死完你先到   你又唔夠土打  咁係咪29阿?  所以兵堡一定要合作  其次文明喇 文明唔係輸好多一樣可以贏
另一方面  如果你想叫盾等埋你先攻   咁佢一樣兵會多~ 你等得耐  敵對一樣會多兵~.~
時間問題            
同我打過兵堡既人都知我好煩  所以唔想同我一隊~.~  唔想同我一隊咪做team2 咯 我唔阻住佢地架  
我被人串得29多喇~   打過咪知咯~           成日開場呢排    已經同過好多人玩過兵堡-__-   

to 小樹  < 既然唔相信我 何必同我一齊玩呢 ?

回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

無必要一路死沖
明知不夠打就存多幾隊
一路沖只有送分
1隊上只岩用於相方兵力都好小
通常如果你攻,人地個面都有幾隊兵
就算4個一齊攻都係得4隊兵
點解唔等多D先一次過爆人地城呢?
回復 支持 反對

唔知你想up咩
aoc是兵貴神速  判斷力是很重要  什麼時侯出兵  什麼時侯以守為攻
很多戲情也是很有戰略的
兵堡也是  只是運氣佔多數  所以很難就實力判斷
回復 支持 反對