打印 上一主題 下一主題
收起左側

---我的戀愛日記---(9月7日已經更新,戀愛來了?!)

好喇  我試下點做  唔該你
酷愛乂HotCha 發表於 29-8-2009 19:41

加油加油!!
我支持你..
回復 支持 反對

支持 樓主
真係 無咩 加拿大, 美國既資料...
不過 她來 長往的嗎?
回復 支持 反對

好似話讀完中六 ( 畢業 ) 就番加拿大
回復 支持 反對

第1 我覺得你悶到佢
第2 追女仔係吸引既 唔使表現既 個人認為
第3 佢有難個時 你幫下人 再做一d令佢開心既野 加分
第4 我認為你同佢十畫都未有一筆
加油是也
回復 支持 反對

第1 我覺得你悶到佢
第2 追女仔係吸引既 唔使表現既 個人認為
第3 佢有難個時 你幫下人 再做一d令佢開心既野 加分
第4 我認為你同佢十畫都未有一筆
加油是也 ...
細粒飯 發表於 29-8-2009 22:46

當然佢只係第一年係度  我同佢又只係見過一次咁大把

但係我想快d搞店
回復 支持 反對

5洗資料既..
你埋問下佢個邊生活系點..
比起hk黎講邊到最好呢!?
你話:如果有機會去到你個邊..你可5可以帶下我周圍玩..
仲有..5止系玩..我好希望可以一生一世咁陪你落去..
睇佢點回你xd ...
=生無可戀)- 發表於 29-8-2009 16:53

呢條友痴線嫁..唔好信呢o的傻仔..
邊會有女仔接受到d陌生既(唔熟既)男仔講d咁既野
睇清楚你自己咩身份先,,你記住你唔係同人地好熟,,
講埋d咁既野一間客親人就仆X..到時唔好話咩,做朋友
都幾難..可能去到見到就要閃咁你真係搵個條粉腸幫你玩鞋..
講真追女仔最忌死纏難打,,最忌心浮氣澡..你當人地係朋友先啦..
自自然然咁先溝通到嫁..我覺得好多情況其實係冇"男仔追女仔" 只有"女仔追男仔"
點解咁講呢,,好多傻仔好似我講個仔粉人咁 教壞晒人...唔知頭唔知路
亂咁UP,, 真係惹拳頭..
男仔係追人事實上要比個女仔睇自己既強野..樣衰O的咁講姐係"型比佢睇"
我諗你明我咩意思..冇話追呢回事..有.緊有既..但係少囉 我諗你應該明我咩意思
回復 支持 反對

當然佢只係第一年係度  我同佢又只係見過一次咁大把

但係我想快d搞店
酷愛乂HotCha 發表於 29-8-2009 23:45

快d搞店?! 咩意思? 如果你意思想係快o的追到

咁我真係唔buy你..諗清楚你係咪中意佢..唔好追到手

就當人係毛..而家呢個社會就你因為多左好多呢類仆"佳"

整到風氣壞晒..破壞晒男士既形象..知唔知叫”即食麵”?

就係呢o的心態整出離 真係惹晒拳頭..sigh..
回復 支持 反對

1年 係度
樓主,真係 有點難度....
就算 可以 係埋 一齊 都好快 變 異地戀
回復 支持 反對

1年 係度
樓主,真係 有點難度....
就算 可以 係埋 一齊 都好快 變 異地戀
p445hkk20001 發表於 31-8-2009 14:49

佢係第一年係度  離佢走既時間應該係得番幾年 !
回復 支持 反對

佢係第一年係度  離佢走既時間應該係得番幾年 !
酷愛乂HotCha 發表於 31-8-2009 03:04 AM

GAG 唔到... 你係咪 想講 年幾?
回復 支持 反對