打印 上一主題 下一主題
收起左側

{版主幫幫手DEL}" 吾該哂.

關閉 [複製鏈接]
樓上 -.-佢都講左,如果樓主吾搵果個男仔一日,個男仔都會搵一搵佢,不過只係得1-2個sms,之後就潛水- -
冰之飛雪z 發表於 31-8-2009 15:46

咁我咪叫樓主比個限期自己
7日後如果個男仔都係唔搵佢唔理佢

樓上果位
7日後,如果你係樓主,你仲會唔會要個男仔?
我以上講既野,係比樓主一個意見姐
回復 支持 反對

網上識人其中一個問題係平時見得少,雙方都唔會好了解對方.
鐘意既感覺,好多時都係假既. 真正相處既時候,就會發現更多唔夾既地方,好似你而家咁.
即使1個人充得好可靠,但係佢分分鐘係呃緊你. 而家你個情況,佢似係hea緊你.
一齊得唔開心,但又唔捨得放手,只會誤左你更多既機會,不過你可以繼續等既....
或者有一日佢會改變,又或者一日佢搵倒一個佢真正喜歡既,就會甩開你.

正如你都見大家提及,如果一個男生真係鍾意一個女生的話,就唔會成日唔理佢.
甚至值得讓佢犧牲一些東西,可能係打機既時間,或者金錢,去建立好一段關係.
回復 支持 反對

7# 冰之飛雪z

其實..我諗係我中意佢先..不過我1直都無講
呢幾年斷斷續續都同佢係網上傾計,玩0nlineGame..
到前幾個月又1齊玩,聯絡多左..跟住就1齊
未1齊之前佢真係好多野講同討論..多數都係佢主動叫我..

8# p445hkk20001

我都想xd"
不過我地都吾想比屋企人知,
所以我真係吾敢去..驚佢屋企有人"

9# 星夜

我真係吾知佢點諗"
正如而家我0n msn佢都吾理我;
你既意思係..佢1日仲係sd1,2個msg來1日都吾好理佢住?
佢開到口話我都可以隔好多先覆佢"
我真係好無奈""

12# [S]【YU】

嗯..我諗係我同佢都未搵倒1個真正既之前我都吾會放手住"
我會繼續等..我仲相信佢係中意我既..
正如你都見大家提及,如果一個男生真係鍾意一個女生的話,就唔會成日唔理佢.
甚至值得讓佢犧牲一些東西,可能係打機既時間,或者金錢,去建立好一段關係.
[S]【YU】 發表於 31-8-2009 18:26

你呢句真係講中哂我1直所諗既野/__\
回復 支持 反對

我也是這個年齡....
電腦和朋友會比女朋友吸引的...
回復 支持 反對

14# 尼那妮娜

點解..?你覺得玩比陪女朋友更開心?
回復 支持 反對

我就覺得陪女朋友開心d-_-
但係而家自身難保,遲d再答你-.-
回復 支持 反對

16# 冰之飛雪z

嗯(:咁係因為你真係中意你女朋友
有心想同佢好"
你地就好啦><""

好的; 你都要加油!
回復 支持 反對

我還沒有啊..之前的..
只係根據我經驗我係會陪女朋友..
回復 支持 反對

可能 有d人 網戀 唔太 認真
回復 支持 反對

14# 尼那妮娜

點解..?你覺得玩比陪女朋友更開心?
雪凌 發表於 31-8-2009 23:13

因為不用小心翼翼地去相處
和女朋友一起真的要每一個行為,每一個話語也要想清楚
而家D男仔十幾歲思想都未夠成熟
1係掛住玩陪朋友,1係就精蟲上腦
回復 支持 反對