打印 上一主題 下一主題
收起左側

亞C人用鋼紋..

關閉 [複製鏈接]
5樂點
想問下..如果亞C人買左鋼紋.. 個鋼上會唔會+防? 我知道一定要齊晒4個先有效果同刻紋技..但係個上會唔會+防同魔防?

記著.係黑人(亞C人),唔係人類..
唔該晒..

最佳答案

查看完整內容

你單開鋼上,鋼上唔會顯視個能力加幾多物防魔攻,得個特殊效果睇到,如果你唔開鋼下,咁個鋼上咪無用,因為你要著左鋼下有顯視能力,個能力會加落你個人到,但如果想要埋鋼上既隱藏能力加埋落個人到,就一定要齊晒左右下,最後個鋼上會加埋原有既能力(物防同魔防)落個人到,姐係有晒下左右,鋼上先發揮到他既用途,先識加物防同魔防。 ...
回復

你單開鋼上,鋼上唔會顯視個能力加幾多物防魔攻,得個特殊效果睇到,如果你唔開鋼下,咁個鋼上咪無用,因為你要著左鋼下有顯視能力,個能力會加落你個人到,但如果想要埋鋼上既隱藏能力加埋落個人到,就一定要齊晒左右下,最後個鋼上會加埋原有既能力(物防同魔防)落個人到,姐係有晒下左右,鋼上先發揮到他既用途,先識加物防同魔防。
回復

亞C人用鋼紋會加防架~~
回復

亞C人用鋼紋會加防架~~個上會+防同魔防-0-不過睇你個亞c係力系定魔系,出鋼紋就因應你既屬系(力亞C定魔亞C有爆技除左兔紋-0-)將鋼紋既效果用出來!!魔亞C就物攻變晒魔攻,力亞c就魔攻變晒物攻@0@,應該無錯掛@q@
回復

我意思只係個鋼上會唔會+防? 例如我只開鋼上..唔開鋼下..會唔會+防?
回復