打印 上一主題 下一主題
收起左側

重練—甚麼職業以及配點

關閉 [複製鏈接]
40樂點
我重玩既
我想問咩職業好同埋果個職業點配點?
魔動使
銃戰士
魔銃使
呢幾個好唔好架?
點配點?
多謝!

最佳答案

查看完整內容

係現今星夢黎講, 魔系既職業係會比較優勝, 因為大部份高lv既裝備都係高物防低魔防, 所以用魔系職業就會扣得多d=] 魔動使:魔攻高, 可惜物防魔防偏低, 但有爆技 升lv比較快=] 統戰士: 命中高, 可惜物理系職業係高lv黎講比較蝕底.. 魔統使: 回避高, 且係魔系職業, 基本上大部份人PVP都會用魔統使=]
回復

係現今星夢黎講, 魔系既職業係會比較優勝, 因為大部份高lv既裝備都係高物防低魔防, 所以用魔系職業就會扣得多d=]
魔動使:魔攻高, 可惜物防魔防偏低, 但有爆技 升lv比較快=]
統戰士: 命中高, 可惜物理系職業係高lv黎講比較蝕底..
魔統使: 回避高, 且係魔系職業, 基本上大部份人PVP都會用魔統使=]   <---個人推介

配點方面: 建議低LV果時加速, 高LV食粒再晶再轉全體

當然而家魔動使都冇乜用了, 因為有左兔紋既出現@@, 魔統都有得爆技...
所以如果你有資金玩星夢既話, 不妨買個兔紋再升隻魔統=]
但如果你重練既目的係為左pvp既話, 向其他玩家收隻高lv會比較好..因為再買過哂d打交裝會貴到你唔信xd

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
×笨≠小欣° + 5 熱心幫助

查看全部評分

回復

魔動使
有爆技..升lv會比較快...配點為全智
銃戰士
跟魔統差不多..只是力系和魔系的分別..全力
魔銃使
pvp王者@v@..全智

本人是支持魔系的><!  魔動同魔統比我簡..我會魔統!
不過如果中意升lv的..我會建議魔動

當然...星夢呢隻game.係好雖要$..所以沒打算用的...還是放棄好了...
有裝先升到lv...有錢既最好收兔紋..會快好多...
後期和有兔紋的話..收再晶重點...改為全體

不過如果玩係想pvp的話...我會建議收隻ac...因為收一隻ac千幾蚊左右
但係自己升到130up加埋裝..呢d價好難做到...
但係如果中意升lv的..享受過程/燒時間..咁就收小小裝.(e.g c翼同虹龍)

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
×笨≠小欣° + 5 熱心幫助

查看全部評分

回復