打印 上一主題 下一主題
收起左側

想問下幾個刻紋既效能~

關閉 [複製鏈接]
8樂點
如題   想問下幾個刻紋既效能
1) 貴紋  真係好貴.. 唔怪得叫貴紋. 但係我想知道有咩用
2) 天紋  呢個紋令我超煩惱.  .我有 . 但試尼試去都唔知 個攻擊點計..
    [開鋼好似打多D] [滿血好似打多D]  [扣左血好似打少D]  [+體又好似打多D]   
    但上BEE 谷血既上限 又好似冇咩效果-0-  跟住又發現 [經常用又好似打多D]
3) 詭異紋 完全不明既紋 想知有咩效果
4) 暗影紋 聽人講加好多魔攻同攻 但又扣好多血咁....  
我想知道就係以上既4個紋....
我想知道既所謂效能係
貴紋:攻擊技?自身技?假如係自身技 〔維持幾耐.CD幾耐.+咩能力.消耗〕
天紋:我知係〔攻擊技〕 但 主要想知係〔攻擊力點計〕〔註:應該唔係止計體質同LV〕
詭異紋:想知係咩紋... 攻擊技?〔攻擊技的話:攻擊點計.CD幾耐〕 
             自身技?〔自身技的話:+咩能力.維持幾耐.CD幾耐.消耗〕
暗影紋:同上 自身技?(+咩能力.維持幾耐.CD幾耐.消耗〕

THX^^

最佳答案

查看完整內容

【1】貴紋:跟據血量來作攻擊力,如果血量低於50的話攻擊力可高達3萬,如果血量是全滿的話即使是139Lv也沒傷害只扣千幾。 【2】天紋:大多數加血用途,CD時間很快可是很貴- .- 【3】詭異:減少某二個能力並增加某二個能力【隨機】 【4】暗影:用時會扣1000hp、加2000至2500物攻及魔攻,結束後會扣除大約2200血 【增加大量攻擊力但是扣除很多血量,血上不夠的話不要用暗影吧,會自殺的說】 ...
回復

【1】貴紋:跟據血量來作攻擊力,如果血量低於50的話攻擊力可高達3萬,如果血量是全滿的話即使是139Lv也沒傷害只扣千幾。
【2】天紋:大多數加血用途,CD時間很快可是很貴- .-
【3】詭異:減少某二個能力並增加某二個能力【隨機】
【4】暗影:用時會扣1000hp、加2000至2500物攻及魔攻,結束後會扣除大約2200血
【增加大量攻擊力但是扣除很多血量,血上不夠的話不要用暗影吧,會自殺的說
回復

1) 貴紋 攻擊技 當你越小血出果陣 效果越勁
2) 天紋  出1次+30%血 傷害睇吾到 天紋應該計攻 我估...
3) 詭異紋 隨機出效果= =
4) 暗影紋 每次用會扣2000hp 各加1500-2500魔同物攻 用完之後會扣1000hp
回復

貴紋的,佢個招叫反擊之光華,姐係當你的血量越少的時候,你作出的功擊傷害越高,這樣野係會隨住你的level而上升,但係如果對一D比起你lv數太高的怪,就無咩用啦
而天使之淚(天紋),佢主要用途係拿來加血,但係都會減怪的傷客(減幾多就唔清楚,但隨住怪的lv同你越接近/低過你,減的量都會多) 而點樣加天紋的傷害,就係要透過加體,所以天紋通常同兔紋一起用的。
詭異紋就係隨機減少其中2樣能力並增加其他2樣個能力
而暗影就係用時會扣1000hp、加2000至2500物攻及魔攻,但係結束後會扣除大約2200血,效力大約維持15秒
回復