打印 上一主題 下一主題
收起左側

N年冇玩,問價

關閉 [複製鏈接]
5樂點
我想問以下物品and ac既價,
  物品:
-永刀
-新生頭
-惡k
-磐石set

AC:
63lv靈鬥士
內有4倍經(1小時),公會機械人,海嘯之星

76lv魔統士
內有4倍經(1小時),2倍經(3小時),天嵐之槍,王者悍戰印記.60
37lv藍雞,47lv小賊王
獅子機甲80lv,飄雪型黃蜂機甲散件x3 80lv

最佳答案

查看完整內容

-永刀250-300m -新生頭260-320m -惡k280-340m -磐石set=地殿裝黎 要自己合 點合官網有 AC: 63lv靈鬥士 內有4倍經(1小時),公會機械人,海嘯之星-150m以下 76lv魔統士 內有4倍經(1小時),2倍經(3小時),天嵐之槍,王者悍戰印記.60 37lv藍雞,47lv小賊王 獅子機甲80lv,飄雪型黃蜂機甲散件x3 80lv-350m以下
回復

-永刀250-300m
-新生頭260-320m
-惡k280-340m
-磐石set=地殿裝黎 要自己合 點合官網有

AC:
63lv靈鬥士
內有4倍經(1小時),公會機械人,海嘯之星-150m以下

76lv魔統士
內有4倍經(1小時),2倍經(3小時),天嵐之槍,王者悍戰印記.60
37lv藍雞,47lv小賊王
獅子機甲80lv,飄雪型黃蜂機甲散件x3 80lv-350m以下
回復

永刀,300萬一定收到,唔急的話250到啦
新星頭250萬以上
惡K280萬左右
磐石set就唔清楚,但係月set就600萬左右

63lv靈鬥唔多值錢,4經卡70萬到
76lv魔統值錢D,因為熱門職來,價就唔清楚
80lv 黃蜂機就起碼200萬到,這個唔清楚
我盡量幫你,你比唔比樂點我無所謂,自在幫人
回復

回復 2# 小小笨豬

都唔該你~.~"