打印 上一主題 下一主題
收起左側

________TTZenhance

回復 70# 信用能吃嗎

為左你地改團名,訓醒未呀.?係人地叫我地幫手打.點知人地TEAM冇團副先用我地TEAM打姐
唔好自high啦, 場場手槍練刀幾好玩

又唔知自己其實不堪一击,係咪覺得自己好勁?

打多場啦,唔該勁小小,唔好令我地覺得只係打JASON一個OK?

求下你
好.想.輸.多.次.比.你.地            
回復 支持 反對

咦? 做咩要改名呀.....怕被人認出黎呀????
琴日未打串串貢,打完輸左無鬼用.
今日樂古改團名,聽日團戰攞人命 ...
信用能吃嗎 發表於 28-4-2013 22:30

打機 串人是必然的 這是本團特色  唔滿意未唱下我地團 出名D 羸就係羸 輸就係輸 羸咪串 輸咪收皮 正常吧 團名唔係因為輸比你地所以改 係因為覺得個團名7先改 見你咁有誠意PO哂D相 為我地做咁多野 我就同你講啦 黃衣人點會因為輸1場quitCS 用下你個7brain諗野啦 最後 我想回應jason:聽咩講?你都有份打架啦 仲扮哂野:O)前期就廢 後期見我地係咁串你地 jason哥就發威啦

唔滿意可以打多幾場都冇問題架羸就串 輸就收皮做死狗架啦

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
馬倫 -10 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

打機 串人是必然的 這是本團特色  唔滿意未唱下我地團 出名D 羸就係羸 輸就係輸 羸咪串 輸咪收皮 正 ...
Ganz. 發表於 28-4-2013 23:52

先生...錯字
同埋根據張圖所出現既野就係....你地無口齒....又話QUIT CS又唔QUIT..姐係違反誠信啦
回復 支持 反對

夫大丈夫者,一言既出,駟馬難追也。現照君所言,黃衣君豈不為"型",甚或閹人邪?
回復 支持 反對

先生...錯字
同埋根據張圖所出現既野就係....你地無口齒....又話QUIT CS又唔QUIT..姐係違反誠信啦 ...
kenny199412 發表於 29-4-2013 01:13

其實佢都算QUIT左CS 1.佢條小學雞轉左去玩咩三小 2.就算佢用第2隻AC打你都唔撚知 但係 QUIT又點 唔QUIT又點 為左打機 彩你都傻
回復 支持 反對

夫大丈夫者,一言既出,駟馬難追也。現照君所言,黃衣君豈不為"型",甚或閹人邪? ...
reluctant 發表於 29-4-2013 01:33

人就係咁架啦 我就唔信你未試過唔手信
回復 支持 反對

其實佢都算QUIT左CS 1.佢條小學雞轉左去玩咩三小 2.就算佢用第2隻AC打你都唔撚知 但係 QUIT又點 唔Q ...
Ganz. 發表於 29-4-2013 12:04

禁佢為何一開始講D禁既野先,依家佢自己攞黎既....
   串人都有個譜既....
回復 支持 反對

SAD

評分

馬倫 -10 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

回復串柒柒既各位

你班垃圾根本不成威脅    簡直不堪一击

邊個輸多.邊個贏多

自己知,心照啦

講真.你班垃圾可以點姐?

夠做就埋黎啦,唔好打字扮勁OK?

約個時間打場?
串你地用2隻字就夠啦: 求敗

評分

馬倫 -10 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

回復串柒柒既各位

你班垃圾根本不成威脅    簡直不堪一击

邊個輸多.邊個贏多

自己知,心照啦

講真. ...
volongoto 發表於 29-4-2013 16:40

小甘都係咁架啦 輸完又點 第二日又求敗 但係小甘輸個時佢又冇野講扮死狗 大家羸既輸既 永遠在心中
回復 支持 反對