查看: 22197|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩咩職好啊?好難諗呀~

關閉 [複製鏈接]
我玩
靈鬥就覺技要mp多,pvp廢廢地
魔動,物攻太廢,下下魔攻,又貴技
守劍,pvp廢..得一招勁d的技
守使,加野加野,又冇招
聖劍,又加力又加魔,又係冇招
魔亞,難升,沒上裝用,爆技wp...
戰亞,沒爆技,能力又好似太平均,冇樣勁
聖靈,物攻,哇,死人,好悶,要人帶升...
道使,可合野,難升,少到沒技咁
精使,唔洗講都知咩唔好...一無是處,係搵小錢用
銃戰,打得快行得快pvp唔算差,都沒爆技,手癢想爆怪成日放棄  
魔銃,好似十項全能但係升lv難,打怪中等,只係pvp勁,但係pvp通常都50lv上先架嘛..比人秒咩,50lv,話左升lv難   

我係好花心,三心兩意,嫌三嫌四,就請各位幫幫我,或者講下邊隻職好,同唔好的,投票啦!講埋有咩好,比人投2次
有星古獨盔永刀有加外星頭,福神上下禮服左右兔腳,一個月神=升兔腳(唔夠膽用),天玄set呢堆唔知乜
求救啊!!
多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 52 人參與投票
29.23% (19)
1.54% (1)
6.15% (4)
13.85% (9)
0.00% (0)
1.54% (1)
9.23% (6)
0.00% (0)
1.54% (1)
3.08% (2)
0.00% (0)
33.85% (22)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

只能夠講一句你識玩玩乜都勁~
你乜都話唔好咁不如唔好玩~
回復

我都知,但係成日玩一樣,見人用第二樣我又想轉咁,成日覺得自己好似廢人地好多,個個勁裝,台地d人pvp又好似好勁,咁我見勁人用咩職又轉職..轉黎轉去..
我依家只係諗到先玩
靈鬥/守劍/魔銃/銃戰,
之後玩精使/道使/亞斯

咁邊隻好?靈鬥pvp如果唔係咁廢,mp唔使用咁多,我就用靈鬥
守劍高攻少少我就玩...魔銃打怪快殺d就好..
銃戰再高攻d又好d..

唔知點算啊!!!
回復

任何野都有好與壤,不過如果你真係想玩星夢,你先問你自己玩點玩星夢,如果係殺人角色,就玩魔銃同銃戰or魔銃 如果你想爆就用0鬥,魔動啦 如果想引咩都得,引爆魔亞,升lv就用可引可爆可引爆o既角色 只係玩玩下星夢就用pet使同道具使,純粹只係想玩星夢就用戰亞,守護,聖0,守劍,聖劍。不過睇你個樣都知想玩pvp咁咪魔銃lo 升lv唔易係咪??世上冇難事,只怕有心人,你想升一定升到ga。
回復

靈鬥啦,靈鬥好好用...我刀係用靈鬥..真係好好..我可以幫你升,我57 lv
回復

好啦.我依家又kick左d出去,咁就
靈鬥,魔銃..
我諗緊魔動,係咪要勁多錢..?其實唔一定要升技架wa..?= =
不如講下
靈鬥,魔銃,魔動有咩好同咩唔好啦

p.s殺人少年好勁..一針見血咁-.-
愛恨,我好似系星夢見到你個名.. 一個叫乂愛恨乂的人
回復

up魔動啦,可以爆又多人組多mp,
冇人組果陣時又可以自引自爆幾好嫁o.o
回復

魔動..表面,係幾好,但係,物攻,實在,太...廢,係好悶,下下,都出,技,先打到,你吉一世先打完d怪..好似,唔多好喎..
我諗清楚..其實我4岶3夢都係因為想升高lv,之後,玩pvp,但係,魔銃,魔動pk勁,難升
靈鬥銃戰升lv快,pvp唔係幾掂喎!
回復

原帖由 Jalfar 於 23-2-2008 10:13 發表
好啦.我依家又kick左d出去,咁就
靈鬥,魔銃..
我諗緊魔動,係咪要勁多錢..?其實唔一定要升技架wa..?= =
不如講下
靈鬥,魔銃,魔動有咩好同咩唔好啦

p.s殺人少年好勁..一針見血咁-.-
愛恨,我好似系星夢見到你個名 ...
我正身叫聖鬥士撤卡,乂愛恨乂係分身泥,玩靈鬥啦,單打超勁,右爆得,你玩靈鬥的話,我帶你升,我e家 61 lv lu ~.~
回復

魔亞爆技係mp 果到打錯打

守劍靈豆pvp邊到廢呢我想問
回復