打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 巨商大踢爆[追加]

我係咪吹都好,,
有人自己心照啦..
咁要俾你番証據我~証明我吹啦~..
回復 支持 反對

你地係度一唱一應~
係呃到人呀~
但呃唔到d知道依件事既人~
呃唔到男事主可以真係當無依件事發生過..
成班發t騰~
明脂事實都可以俾你地扯貓尾扯到我屈人~
服~!!!!
唔服唔得啦我..
你地唔做記者就真係浪費~
咁好頭腦諗埋依d歪理出黎駁我既~
我9 吹~莫非你知道事實真相?
咁要請你講黎聽下啦..
我依d 都係靠聽番黎...
唔似你講到自己好似都關事咁~係度話我9 吹..
我對你有幾個猜疑~
一:你係男事主~
二:你有份玩埋d亂賤大派對~
以上係我估嫁炸..
我無証據嫁..講真估..
回復 支持 反對

成日到黑~煩住我搵多d受傷者出黎講~
又唔見你地搵男事主出黎講?
咁樣我一個人搵晒d人出黎講~
咪盞對男事主唔公平~到時你地又要嘈~
咁你地咪搵男事主出黎講囉..
佢叫胡海龍呀~
巨商叫靚仔x呀~
搵啦~俾晒提示~唔係搵唔到呀
回復 支持 反對

火都黎埋~唔知點解有班天生殘腦既人黎回貼~
回之前都唔用貓諗下野~
淨係諗點駁我..
駁贏我?你威?
你可以駁贏到條男事主出黎講話唔關佢事既..
我仲話你勁tim~
回復 支持 反對

咁好駁既~請駁我以下問題~
一:點解你地可以叫我搵人出黎講~又要唔信
   但你地又搵唔到男事主出黎講?
二:話我9 吹~你又唔係當事人~你點知~
   由於我都未有百份百証據~我亦無公開佢名啦係咪..

評分

參與人數 1樂點 -30 收起 理由
14888 -30 連文*6

查看全部評分

回復 支持 反對

呼~~~~~~
花了一段時間才看完41版的東西...........

看完咁多   俾個我自己的看法吧

事出必有因  但個因係咩就不知道了...

此外   事件的其中一個女主角亦回應了   雖然佢一直話非受害者   [ 明眼人自己定奪吧

事件的男主角 是否樓主所說的那樣  不得而知 

事件屬實與否   男主角都應該說個字吧

但事情發展至今 為何不見男主角任何對事件發表的回應呢

回復 支持 反對

如果比人講兩講就要出黎打人 找人悔氣?!
我相信我eq程度不致於這樣
莫非樓主會?!
而且打機只係比人輕鬆下
如果打機仲要預左打到連條命都無 咁唔好打啦
ps:我唔會再回呢個貼 日日要咁樣睇同回 我覺得好煩
而且樓主一直說我們護主 那再討論下去也沒意義
回復 支持 反對

我叫你地叫你地好主人出黎回貼呀~
費事你地一日到黑煩住晒我老作...
我係咪老作~又要我一個人去求証?
求完証你地又要唔信?
咁你地都幾廢下wor~...
我eq低?我認嫁?
何況我又講明~我係作最壞打算,,,預左俾人找悔氣...
點解你又可以講番我會出去打人呢..
哈哈~咁樣講~睇黎你係理解能力不足...
想知事情
回復 支持 反對

原帖由 阿御 於 9-3-2008 03:33 發表
咁好駁既~請駁我以下問題~
一:點解你地可以叫我搵人出黎講~又要唔信
   但你地又搵唔到男事主出黎講?
二:話我9 吹~你又唔係當事人~你點知~
   由於我都未有百份百証據~我亦無公開佢名啦係咪..

首先係你出的post 當然係你要搵証據去支持你的論點啦
唔係要我幫你搵呀ma 加上你自己有主角電話 你可以打俾人地
之前都有打過做咩要我地幫你打呀~因為我都知你唔係現場
你都係聽人講姐 你又在現場嗎 你又為何那麼激動一定要人死姐
咩叫百分百証據?姐係叫多d人上黎齊講嗎?現實生活這叫証據or証人嗎
你公唔公開人地叫咩名 係你的事
我只係想你公開你的名 (好彩你岩岩公開左)
但仲未講你與主角有咩深仇大恨 係未投人地城未成功 再發生口角
所以對人有仇恨嗎 我真係唔清楚 都想你講下
你又唔洗係度發脾氣的~有失自己身份呀小朋友
你都話無百分百証據又口出話要教訓人 教訓成點先
[[bao_39]]
回復 支持 反對

原帖由 阿御 於 9-3-2008 11:13 發表
我叫你地叫你地好主人出黎回貼呀~
費事你地一日到黑煩住晒我老作...
我係咪老作~又要我一個人去求証?
求完証你地又要唔信?
咁你地都幾廢下wor~...
我eq低?我認嫁?
何況我又講明~我係作最壞打算,,,預左俾人找悔 ...

1.你想搵男事主就直接搵佢,(以你現在搵到証人方式相信搵佢電話唔難)
   而唔係係到開post黎搵佢
   再者你開post原意係比大家知道男事主有d咩唔好既事,你現在好似反而係搵佢出黎回應你
2.你既然做最壊打算,其實有好多方法
   包括:最直接方法投城同攻城。
3.從你句說話「求完証你地又要唔信?咁你地都幾廢下wor~...」
   人地不相信,不需要今去話人,反而你的品德更加............

最後:你係發post的時候講明不想有罵戰,現在反而係你想罵戰!!!

以其人之道,還治其人之身
回復 支持 反對