打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 巨商大踢爆[追加]

原帖由 阿御 於 9-3-2008 11:13 發表
我叫你地叫你地好主人出黎回貼呀~
費事你地一日到黑煩住晒我老作...
我係咪老作~又要我一個人去求証?
求完証你地又要唔信?
咁你地都幾廢下wor~...
我eq低?我認嫁?
何況我又講明~我係作最壞打算,,,預左俾人找悔 ...

都叫左你加段字係標題度(不信質疑者唔好入)咁我想信我地一定唔入
以免阻礙到你討論~我地的要求是歪理嗎
你話要教訓人阻止人 借人傷人 係度話人擦鞋
自己與人地的過節就隻字不提~唔俾大家唸下前因後果
仲成日講到自己就黎死咁 咩陪左條命 咩俾人找悔氣
咩最壞打算 你以為自己係咩 你值嗎~可笑
救世主又要打救世人啦
壞人回避下啦[[bao_49]]
回復 支持 反對

原帖由 趙世俠 於 9-3-2008 11:41 發表

1.你想搵男事主就直接搵佢,(以你現在搵到証人方式相信搵佢電話唔難)
   而唔係係到開post黎搵佢
   再者你開post原意係比大家知道男事主有d咩唔好既事,你現在好似反而係搵佢出黎回應你
2.你既然做最壊打 ...

樓主不嬲有主角電話架啦 仲打過俾人 問人係未要玩大佢
咁你要玩未玩囉 洗咩問人架~~~~
投城~~佢好耐之前都話要投主角城架啦 不過我地唔出聲姐 所以無咩人知
樓主同主角仲嘈交天~~今次件事只係樓主的延續
樓主當然有發脾氣的權利 我地唔可以咁樣阻止人的

回復 支持 反對

我估條友90%都係吹水姐~~~~~~
回復 支持 反對

好笑..
我想罵戰?
你地係咪理解能力有問題?
話我開post要搵証據支持~..
搵左啦...
哈哈~你地唔信姐ma~
我有電話~我有打俾男事主嫁~
不過你地既好大房~咁叻扯開話題...
叫我現實搞佢既..咁姐係佢都預左現實搞我嫁啦係咪先..我當然要預左命都唔要嫁啦..
一味我搵証據~你地又唔信..
咁唔該你地搵番d証據去証明佢無罪
回復 支持 反對

原帖由 阿御 於 9-3-2008 12:29 發表
好笑..
我想罵戰?
你地係咪理解能力有問題?
話我開post要搵証據支持~..
搵左啦...
哈哈~你地唔信姐ma~
我有電話~我有打俾男事主嫁~
不過你地既好大房~咁叻扯開話題...
叫我現實搞佢既..咁姐係佢都預左現實搞 ...

你叫我問主角件事真定假嫁~你唔覺多此一舉嗎
等於我叫你問下你個邊d人件事真定假~雙方答案會一致嗎
係呀 我地d理解能力好低架咋~只係知道事件 仲有另一個目的
你都搵左好多証據下喎 辛苦晒你~
你都講要教訓人啦~如果係我一定好驚
但又未必人地要攪你喎 唔好扯上黎一齊講
你都話咁姐係佢現實預左攪.....................咁未姐係又係你自己唸囉 姐係...
一定要信你講o的野嗎 唔信就話我地 護主 擦鞋 質疑
你咁樣的行為與你所講的主角的威逼行為 有分別嗎 ~~又一樣要人認同你 訓從你

回復 支持 反對

冇眼睇 不過又冇證據 只可以宣洩一下
所以要帶眼識人
回復 支持 反對

佢真係咁衰 -口- " !?
唔係好信-0-..
回復 支持 反對

原帖由 愛回家乂 於 4-3-2008 22:06 發表
等我jj老師評下分先
e~~~故事大綱都幾好 帶動到人回應 +5分
故事主角交代得不清楚                    -5分
故事幾位女主角更加不清楚(如果你能作賣名就好d)   -5分
事件發生日期時間未有交代                   ...

你計錯分 一開始扣分係以滿分開始扣 可以100分,50分
但係一定唔會以0分為滿分
回復 支持 反對

係真既話,個人又真係好賤下...
教曉人帶眼識人既話,衣個都算係一個反面教材
唔好錦易比人動搖...
回復 支持 反對

唉,真係好想叫你地收X啦,你地一個話有證據唔信,一個話證據老作,jj老師,我唔想話你,你同佢咁講姐係嘈緊有雞先定有蛋先的問題姐
2位,唔好學細路咁嘈啦
jj老師,你見到佢老吹咪係巨商叫人唔好信lo,嘈咩呢?
阿X,我知你唔係沉默的詩人,你係第個人黎(我唔講啦,你追殺我就.....),你唔好用人地個名黎講啦,又話自己中間人,咁人地唔信唔洗咁大反應下話,佢唔信咪算lo,如果要人人都信呀,係無可能,仲有,人地呀ling話左佢唔係受害人,唔好再屈佢啦
唔好話我護主定係佢的人啦,我冰之戀曲的人,唔想比你追殺,唔講名,希望見到我呢個貼就唔好嘈啦[[bao_50]]
回復 支持 反對