查看: 13922|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [調查]星錢唔值錢o既原因?

玩左咁耐...見住星錢由1千萬=300hkd跌到只值200hkd,甚至依家有150hkd就買到
-_-究竟點解?少人玩o左?星夢慢慢被玩家覺得悶?

-_-我無聊想做個調查,順便睇下星夢值唔值得繼續玩~

多謝大家支持-"-
多選投票: ( 最多可選 6 項 ), 共有 103 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

太多人放星錢,,,
為左人地買,,,緊係要平過人地啦~~~
之後就愈賣愈平,,,,,
可能係咁
回復

點會因溫豬[[tk_26]]
回復

因為星錢本身系個game多左..
例如d人放殺水比npc , 花任 ,日日都有幾百m 投入遊戲...

另外就系越梨越多人放星錢

另外我我想講你d價有小小錯...以家150hkd = 1000m系普通價炸... 以家 100hkd  = 1000m 都好容易收 , 雖然依然無咩人收
回復

正常黎計係因為 npc 派錢多左, 好似 高lv打核, 1 hr都有36m, 所以攪到d錢眨值. 而且又有人bug錢啦, 睇下果 d人10憶8憶咁放咪知囉.
回復

-.-'''
全部都唔係-.-'''
話你地知~
星夢以前個價差一個0~2個0都有~
都係因為星夢出左一樣野.....
就係仲介人一出星$先開始降價~
以前有20m已經係勁有$嫁la~
一set月set都只係40m~已經係夢寐以求ge裝~
而家呢-.-''!?
總之對我地d老手黎講~
仲介人就好似一個轉折點噤.......
回復

原帖由 blazeowlss 於 9-6-2008 16:45 發表
因為星錢本身系個game多左..
例如d人放殺水比npc , 花任 ,日日都有幾百m 投入遊戲...

另外就系越梨越多人放星錢

另外我我想講你d價有小小錯...以家150hkd = 1000m系普通價炸... 以家 100hkd  = 1000m 都好容易 ...

咁陰公- -咁你認唔認為星錢會o係暑假升返少少- -?
回復

原帖由 殘酷的現實 於 9-6-2008 18:59 發表

咁陰公- -咁你認唔認為星錢會o係暑假升返少少- -?

升鬼到咩 5降算汁到
回復

原帖由 魔之叮叮〈 於 9-6-2008 16:52 發表
正常黎計係因為 npc 派錢多左, 好似 高lv打核, 1 hr都有36m, 所以攪到d錢眨值. 而且又有人bug錢啦, 睇下果 d人10憶8憶咁放咪知囉.

你講邊個人10億8億咁放
其實果d話已放幾億果d係
本身有幾億,不過仲有大把裝
之後再放裝咪又有錢

p.s.我覺得係d裝升價星錢降價,正比黎,
咁例如1000m一件裝,升左做1250m
星錢本身200=1000m,變150=1000m
咁收裝對返HK$咪冇分別囉
回復

可能好多人比人昆過唔玩又可能係比人爆ac,又可能係悶到矛野做唔想玩--"
回復