查看: 27449|回復: 52
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] S2好定NEXUS好

關閉 [複製鏈接]
S2好定NEXUS好- -小第較窮(中學ING)2年到先換一部最近睇D測試片,S2跑分好似高過NEXUS 1200分到咁多
開機速度都係S2快
但係上網NEXUS快好多
仲有NEXUS有咩咩NFC(好似)
S2聽講又好似升得ANDROID 4.0
BUT S2 個MON解析度明顯5可以同NEXUS比
我想要比較用得耐D都5會太OUT(2年到)
番緊中學冇得成日換機
求解答
單選投票, 共有 64 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

個跑分係quadrant ?
回復

我建議等多排.. 因為等多幾個月. S3或其他抵玩機將會公佈. 暑假或公開發售
回復

傳說LG 4個月後出4x 值得期待.
回復

傳說LG 4個月後出4x 值得期待.
情風 發表於 1-2-2012 17:40

我想而家買-- ,4個月我不如等暑期= =
回復

回復 5# kelvin2420

好la... 照你之前講,S2 高Nexus 1200分,雖然你冇話係咪quadrant..不過1定係+la.. 甘5準,得quadrant 姐..目前quadrant既world record 係我曾經既戰友Galaxy S(姐s1) 得分為6k6 比S2仲高2千分 對此我只可以話5好信quadrant (仲有S2同Nexus 性能上係差5多+..)

我係用Nexus 既,Nexus真正最強係上網快 你可以上youtube睇下 我敢話佢係全球上網最快ge smartphone...

but.. 佢同s2 1樣 5支援4G+..

所以我最suggest ge係Motorola Razr... Moto 話佢升Android 4.0之後連NFC 都有woo.. 基乎係咩都supprot. 詳情 你上Moto 睇下,真係5錯
回復

s2會岩你d
一黎有得升4.0
二黎唔會太貴
回復

s2會岩你d
一黎有得升4.0
二黎唔會太貴
kennykky 發表於 2-2-2012 10:03

第1個point 強ar..
回復

個跑分係quadrant ?